Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Επίσκεψη του βουλευτή Ευθύμη Καρανάσιου, στην Συκιά

Πολύγυρος  22 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των συνεχών περιοδειών του στη Χαλκιδική, ο Βουλευτής Ευθύμης Καρανάσιος επισκέφθηκε τη Συκιά την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013.

Επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ, όπου συναντήθηκε με μέλη με τα οποία ανταλλάχθηκαν απόψεις γύρω από τα επίμαχα θέματα που απασχολούν τους ηλικιωμένους στην καθημερινότητα τους.

Στη συνάντησή του με τον εφημέριο της ενορίας και την εκκλησιαστική επιτροπή, ο βουλευτής ενημερώθηκε για την πνευματική και κοινωνική δράση της τοπικής εκκλησίας αλλά και για την πορεία των εργασιών που χρηματοδοτεί το υπουργείο Πολιτισμού για την ανακαίνιση και ανάδειξη του ιστορικού και επιβλητικού  ναού του Αγ. Αθανασίου.

Σημαντική ήταν η επίσκεψη και στο πρώην δημαρχείο της Συκιάς, όπου συναντήθηκε με αιρετούς εκπροσώπους του Δήμου Σιθωνίας, της δημοτικής κοινότητας, με εκπροσώπους συλλόγων και με κατοίκους της περιοχής. Στις συναντήσεις κυριάρχησαν τα θέματα που απασχολούν τη δημοτική αρχή και τους κατοίκους, όπως το ιδιοκτησιακό καθεστώς αγροτεμαχίων και οικοπέδων στην περιοχή, η κτηνοτροφία, ο τουρισμός και τα έργα υποδομής.

Κλείνοντας οι συναντήσεις, ο αντιδήμαρχος της Συκιάς ευχαρίστησε τον βουλευτή για την άμεση ανταπόκριση του και για την έμπρακτη διάθεσή του να βρίσκεται κοντά στο δήμο Σιθωνίας και τις τοπικές ανάγκες του.

Στη συνάντηση με τα μέλη της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καρανάσιος αντάλλαξε απόψεις και ενημέρωσε για τις ευρωεκλογές, τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές, αλλά και τις κομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στη ΝΟΔΕ.

Γραφείο Ενημέρωσης & Επικοινωνίας
Ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: