Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής

Η Οργάνωση Γυναικών της ΝΔ στη Χαλκιδική πραγματοποίησε ενημερωτική σύσκεψη ενόψει των εκλογών, την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 στα γραφεία της ΝΟΔΕ στον Πολύγυρο, υπό την προεδρία της κ. Ιφιγένειας Κυριάκου, αναπληρώτριας της Γραμματέως Γυναικείων θεμάτων για το νομό Χαλκιδικής κας Κατερίνας Παπακώστα.

Οι γυναίκες ενημερώθηκαν από την κ. Κυριάκου για τις δράσεις που ανέπτυξε μέχρι τώρα η Γραμματεία Γυναικείων θεμάτων της ΝΔ, για τα αποτελέσματα που είχαν οι δράσεις αυτές αλλά και οι προτάσεις του κόμματος ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Η ΝΔ βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με την κοινωνία, με τις γυναίκες, με τους πολίτες και εργάζεται πάνω σε μια σειρά μέτρων που πρέπει να αναλάβει η πολιτεία για τη στήριξη της οικογένειας, την ισότητα των φύλων, τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου.
Η ΝΔ είναι η μόνη που μπορεί να υποστηρίξει δέσμη μέτρων για την ενίσχυση του ρόλου των γυναικών και του θεσμού της οικογένειας.
Στη σύσκεψη αποφασίστηκε να πραγματοποιούνται ανάλογες ενημερωτικές συναντήσεις σε όλη τη Χαλκιδική με στόχο την ενημέρωση, αλλά και την υποστήριξη γυναικών που έρχονται αντιμέτωπες με δύσκολα προβλήματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: