Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Δελτίο Τύπου ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας

Με διάθεση και στόχο να επικοινωνήσει με όσο γίνεται περισσότερους πολίτες η Νομαρχιακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε όλη τη Μεσσηνία περιοδεύει με κλιμάκια αποτελούμενα από τους υποψήφιους Βουλευτές και στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε., των ΔΗΜ.Τ.Ε. και μέλη του κόμματος.

Την Κυριακή το πρωί 03/06/12 ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Δημήτρης Σαμπαζιώτης επισκέφθηκε το Χαρακοποιό και την Κορώνη.(συνημμένες φώτο)
Την ίδια ώρα ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Παναγιώτης Κατσίβελας επισκέφθηκε το Κοπανάκι και το απόγευμα  βρισκόταν  τους Γαργαλιάνους και το βράδυ την περιοχή Ρωμανού.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας κλιμάκιο αποτελούμενο από τους υποψηφίους βουλευτές κ. Μιλτιάδη Χρυσομάλλη και κ. Ελένη Αλειφέρη, τον πρόεδρο και μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας επισκέφτηκαν
χωριά του Δήμου Τριφυλίας και συγκεκριμένα το Σιδηρόκαστρο, την Αυλώνα, τα Πλατάνια, το Κεφαλόβρυσο και το Καλό Νερό.
Σήμερα 05/06/12 κλιμάκιο αποτελούμενο από τους υποψηφίους βουλευτές κ. Μιλτιάδη Χρυσομάλλη, κ. Άγγελο Κωτσιόπουλο και την κ. Ελένη Αλειφέρη καθώς επίσης και ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ περιοδεύουν χωριά του Δήμου Οιχαλίας.
Συγκεκριμένα Κατσαρού, Σιάμου, Μερόπη, Οιχαλία, Πεύκο και Τσουκαλέικα. Την ίδια ώρα ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Παναγιώτης Κατσίβελας επισκέφτηκε τις περιοχές Ασπροπουλιά, Αλώνια, Πλατύ, Αριοχώρι και Ανεμόμυλο.
Σε όλες τις περιοδείες γίνεται συζήτηση με τους κατοίκους των περιοχών  πάνω στην απόλυτη προτεραιότητα των Εθνικών Εκλογών της  17ης Ιουνίου ώστε την επόμενη ημέρα,  η Ελλάδα να είναι μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας και με νόμισμα το ευρώ , διεκδικώντας καλύτερους όρους με απτές, αξιόπιστες και ρεαλιστικές προτάσεις.


Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν βάζει την Ελλάδα στο τζόγο και την αμφιβολία αλλά με τεκμηριωμένα και κοστολογημένα μέτρα όπως αυτά που πρότεινε ο Πρόεδρος μας Αντώνης Σαμαράς, συνεχίζει τον προεκλογικό της αγώνα και μέχρι την μεθεπόμενη Κυριακή θα προσπαθήσει να ενημερώσει όλους τους πολίτες της Μεσσηνίας.

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: