Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Προβοκάτσια καταγγέλει ο Καμμένος για το λεγόμενο non paper

Mείζον πολιτικό ζήτημα έχει προκύψει με το λεγόμενο non paper του Πάνου Καμμένου, το οποίο παρουσιάστηκε από τη δημόσια τηλεόραση και το Mega και φέρεται να περιγράφει όρους του προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ώστε να δώσει ψήφο ανοχής σε κυβερνητικό σχήμα. Ωστόσο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αρνείται ότι παρέδωσε τέτοιο έγγραφο στην Προεδρία της Δημοκρατίας – επικαλούμενος μάλιστα τα πρακτικά που δόθηκαν στη δημοσιότητα – και κάνει λόγο για πλαστογραφία και προβοκάτσια.

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο κ. Καμμένος εκτός από την πρόταση των επτά σημείων που κατέθεσε υπέβαλλε δυο όρους, ώστε το κόμμα του να δώσει ψήφο ανοχής λίγων μηνών, σε περίπτωση που η χώρα βρισκόταν σε κίνδυνο ή υπήρχε άμεσος κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια. Ως όρους οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» φέρονται να θέτουν την ανάληψη της ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, τον ορισμό αριθμού αξιωματούχων στην Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων, αλλά και δυο αντιπροέδρων στην κυβέρνηση.


Ο κ. Καμμένος με τηλεφωνικές παρεμβάσεις του, δήλωσε άγνοια για το έγγραφο που όπως είπε δεν έχει σταλεί από το κόμμα του. Ανακοίνωση όμως από το γραφείο Τύπου της προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρει ότι το έγγραφο είναι αυθεντικό και ότι μοιράστηκε στα υπόλοιπα κόμματα. Σε αυτό αναφέρθηκε σε δηλώσεις του και ο κ. Σαμαράς.



Πηγή: The Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: