Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Άγριος ξυλοδαρμός Ολλανδού στη Μονεμβασιά επειδή τον πέρασαν για Γερμανό!

Αδιανόητο-μέχρι πρότινος- και ντροπιαστικό περιστατικό. Tα δεινά της Ελλάδας φαίνετα ότι "πλήρωσε" 65χρονος Ολλανδός μόνιμος κάτοικος Μονεμβασιάς που ξυλοκοπήθηκε άγρια το πρωί της Κυριακής, επειδή τον πέρασαν... για Γερμανό.

Σύμφωνα με το notospress.gr, στις 07.30 το πρωί της Κυριακής, άγνωστος που επέβαινε σε αγροτικό φορτηγό σταμάτησε τον 65χρονο Αντριάνο Βάντερμπουργκ που έκανε τον περίπατο του στην παραλία της Μονεμβασιάς και τον ρώτησε αν είναι Γερμανός.

Ο 65χρονος απάντησε "όχι είμαι Ολλανδός" και δέχτηκε κατευθείαν την επίθεση ενός εύσωμου άγνωστου 45χρονου, ο οποίος τον πλησίασε και του είπε: "Γερμανός ή Ολλανδός το ίδιο μου κάνει. Τι νομίζετε ότι μπορείτε να κάνετε στην Ελλάδα;". Ο 45χρονος άρχισε να τον χτυπά με γροθιές και με κλωτσιές στο πρόσωπο βρίζοντάς τον και στη συνέχεια απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του.


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι περίοικοι ειδοποίησαν την Ελληνίδα γυναίκα του 65χρονου, η οποία έφτασε στο σημείο μαζί με τον γιο τους. Και πάλι ο άγνωστος με το αγροτικό επέστρεψε και επιχείρησε δεύτερη επίθεση από την οποία τον απέτρεψε ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Ο άτυχος Ολλανδός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Σπάρτης με κατάγματα στο πρόσωπο, και σύμφωνα με τους γιατρούς νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Πρόκειται για συνταξιούχο ηλεκτρολόγο - μηχανολόγο από την Ολλανδία που από το 1992 έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Μονεμβάσια. Ωστόσο, η σύζυγος του έχει καταγράψει τα στοιχεία της πινακίδας του αγροτικού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο 45χρονος και η τοπική αστυνομία πλέον έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Πηγή: The Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια: