Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Καρατζαφέρης: «Ο Σαμαράς ευθύνεται για την άνοδο της αριστεράς»


Δριμεία κριτική στην ΝΔ

Ευθύνη για την άνοδο της Αριστεράς καταλόγισε στον Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, αν και έκρινε θετικά την επίθεση της ΝΔ κατά του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι με την αντιμνημονιακή του ρητορική δυνάμωσε την Αριστερά και απέδωσε την πρόσφατη κριτική στάση του έναντί της στις «Ερινύες».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανέφερε μεταξύ άλλων σε ραδιοφωνική εκπομπή πως «το ΚΚΕ είχε ωφεληθεί τα μάλλα από την ΝΔ, με διάφορες εμφανείς και όχι χρηματοδοτήσεις. Σας υπενθυμίζω το 1 εκατ. που έδωσε ο κ. Σιούφας στο ΚΚΕ».


Παράλληλα αναφερόμενος στην κριτική της ΝΔ υπογράμμισε «κάλιο αργά παρά ποτέ», ενώ τόνισε πως ο ίδιος, πριν 3 χρόνια στη Βουλή, είχε ασκήσει σκληρή κριτική στην Αριστερά, αλλά «σκόνταφτα τότε στην άρνηση της ΝΔ, που χειροκροτούσε την κ. Παπαρήγα και τον κ. Τσίπρα».

Στη συνέχεια εξαπέλυσε δριμεία κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας ότι «έχει μεγάλες ευθύνες για αυτήν την εξέλιξη διότι με την έντονη αντιμνημονιακή του ρητορική, δυνάμωσε και έστειλε τον κόσμο στην Αριστερά. Έχει τις Ερινύες του τώρα. Έβαλε τον κόσμο σε ένα λεωφορείο προς την Αριστερά, αλλά, κάπου στη μέση της διαδρομής αυτός κατέβηκε, ενώ έμεινε ο κόσμος μέσα στο λεωφορείο».

Επίσης αναφέρθηκε και στις επερχόμενες εκλογές υποστηρίζοντας ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόϊμπλε παραχώρησε στη χώρα μας το δικαίωμα να πάμε στις εκλογές, «αλλά και μας προσδιόρισε ποιοι πρέπει να κερδίσουν τις εκλογές».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: