Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Γεωργιάδης: Ο Καμμένος μπορεί να μην είναι κομματίδιο, αλλά δημαγωγός είναι

«Αν η Νέα Δημοκρατία δεν πάρει ισχυρή πλειοψηφία, θα είμαστε πάλι αιχμάλωτοι ως χώρα του κακού βαθέως ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας, στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99,5».

«Ο κ.Σαμαράς δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε κανένα κόμμα. Είπε ότι υπάρχουν κομματίδια στον χώρο της δεξιάς που διασπάνε την παράταξη. Και οφείλω να πω, ως κάποιος που ήρθε από άλλο κόμμα στην παράταξη της ΝΔ, ότι θα είναι φοβερό λάθος εάν οι ψηφοφόροι τις ΝΔ αυτήν την κρίσιμη στιγμή ακολουθήσουν δημαγωγούς - και ο κ. Καμμένος μπορεί να μην είναι κομματίδιο ή να είναι , δεν ξέρω αυτό θα φανεί στην κάλπη, αλλά δημαγωγός είναι σίγουρα - και να αφήσουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία», υπογράμμισε.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, είπε: «Πέρα του ποιά είναι τα κίνητρα του Γιώργου Καρατζαφέρη ας σκεφτούμε αν όλα αυτά που λέει είναι αληθή ή όχι.


Δεν σας κρύβω ότι επειδή είμαι από αυτούς που έχω δεχτεί στη ζωή μου δύο φορές επίθεση από την Χρυσή Αυγή με βία, γνωρίζω πολύ καλά ότι αν πράγματι το κόμμα αυτό μπει στην Βουλή όπως δείχνουν σε αυτήν τη φάση οι δημοσκοπήσεις, η δημοκρατία μας θα περάσει πολύ μεγάλη κρίση. Μιλάμε για βουλευτές τραμπούκους μέσα στη Βουλή».

Ενώ, τέλος, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου και τα μέτρα της αστυνομίας. «Είναι μια ντροπιαστική εικόνα αλλά είναι μια εικόνα πολύ συγκεκριμένη για την εποχή που ζούμε.

Αν δεν λαμβάνονταν μέτρα προστασίας, δεν θα λέγαμε όλοι μα πού είναι το κράτος και γιατί δεν ελήφθησαν μέτρα προστασίας;

Αφού είναι βέβαιο ότι κάποιοι έχουν επενδύσει στο να οδηγήσουν την Ελλάδα στο χάος. Κάποιοι έχουν επενδύσει στονα χυθεί στην Ελλάδα αίμα. Όσο κι οι εικόνες του κέντρου της Αθήνας σήμερα είναι αποκαρδιωτικές , οφείλω να σας πω ότι αν δεν λαμβάνονταν μέτρα προστασίας θα κατηγορούσαμε την κυβέρνηση.

Ο κ. Πάγκαλος, ίσως επειδή έχει πέσει τον τελευταίο καιρό θύμα πολλών επιθέσεων, έχει κάποια ευαισθησία.

Δεν υπάρχει κράτος στον κόσμο που να μην τιμά τις εθνικές του επετείους με παρελάσεις. Δεν είναι το θέμα μας οι παρελάσεις στην Ελλάδα σήμερα. Μακάρι να ήταν οι παρελάσεις και να λέγαμε τις καταργούμε και ησυχάζουμε. Αντίθετα, οι παρελάσεις στις εθνικές επετείους είναι σημαντικό συνεκτικό στοιχείο μιας κοινωνίας. Άρα ασφαλώς και δεν πρέπει να καταργηθούν».

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: