Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο! Ο Καρατζαφέρης ρώτησε για τον αρχιτοκογλύφο Καραμπέρη και του είπαν… τα καλύτερα


Εξηγήσεις από το βήμα της Βουλής προσπάθησε να δώσει, σε σύντομη παρέμβαση του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης για την επιλογή από τον ΛΑΟΣ, ως υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, του κατηγορουμένου αρχιτοκογλύφου Μάρκου Καραμπέρη.

«Όταν έγινε η επιλογή των υποψηφίων και επειδή δεν ήταν μέλος του κόμματος μας, ζητήσαμε το ποινικό μητρώο του. Μας ήρθε λευκό. Αν η πολιτεία δεν είχε ψάξει τον κύριο αυτό και είχε λευκό ποινικό μητρώο μέχρι εκείνη την ώρα, δεν ευθυνόμαστε εμείς», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Παράλληλα, στήριξε τον βουλευτή του κόμματός του Κυριάκο Βελόπουλο και επιτέθηκε σε όσους αφήνουν αιχμές εναντίον του, καταλογίζοντάς του προσωπική ευθύνη, επειδή την περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος περιφερειάρχης στο νομό Ημαθίας.

Αφορμή για την παρέμβαση του κ. Καρατζαφέρη, στάθηκαν οι αναφορές στην υπόθεση Καραμπέρη, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, που αποκάλεσε τον κατηγορούμενο «υπαρχηγό του κ. Βελόπουλου». «Μια σειρά ανθρώπων που απευθυνθήκαμε, μας είπαν τα καλύτερα. Για ποιο λόγο να τον αποκλείαμε;», αναρωτήθηκε ο κ. Καρατζαφέρης.

Τι μας είπε δηλαδή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ;

Ότι αυτός που υπονοεί ότι γνωρίζει όλα όσα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, δεν είχε ακούσει τίποτε για τον Καραμπέρη. Και ότι ζήτησε το ποινικό του μητρώο για να μάθει. Και ότι ρώτησε «μια σειρά ανθρώπων» και του «είπαν τα καλύτερα».

Να μας συμπαθάει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Λευκό ποινικό μητρώο μπορεί να είχε, αλλά για τον Καραμπέρη, τα καλύτερα, δεν θα τα έλεγε ούτε… η γυναίκα του. Ούτε καν ένας περαστικός τουρίστας στη Θεσσαλονίκη. Εκτός και αν ρώτησε τον Παπαχατζή (του ΣΔΟΕ) και τους υπόλοιπους της «παρέας» που τώρα βλέπουν όπως και ο Καραμπέρης τη ζωή με… ρίγες.

Ακόμα και αν δεχθούμε ως υπόθεση εργασίας ότι ο ίδιος δεν μπόρεσε να μάθει- πράγμα αδύνατο, γιατί δεν ρώταγε τον Βελόπουλο που είναι Σαλονικιός; Ούτε αυτός ήξερε; Δηλαδή τα πεζοδρόμια της Τσιμισκή που όταν άκουγαν «Μάρκος Καραμπέρης»… φώναζαν «τοκογλύφος» ουδείς τα είχε ακούσει; Αντιλαμβάνομαι ότι ο κ. Καρατζαφέρης αναγκάστηκε να κάνει άλλη μια κυβίστηση. Ας έβρισκε όμως κάτι ευφυέστερο να πει. Μην μας περνάει και για μαλάκες…

ΑΣΚ

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: