Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση του Απόστολου Πάνα στον Γ. Μπουτάρη

O Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Πάνας Απόστολος

Προς απάντηση  των δηλώσεων του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη  για την Χαλκιδική:

Αποτελεί  άξιο απορίας πως μπορεί κάποιος με τόσο σημαντικό θεσμικό ρόλο,  να προβεί σε τόσο  άστοχους χαρακτηρισμούς για  ένα τόπο, ο οποίος συμβάλλει αδιάλειπτα σε ότι συνθέτει τη βαριά  «βιομηχανία» της χώρας μας, αγροτικά προϊόντα και τουρισμό.

Σε μια δύσκολη  εποχή για την πατρίδα μας, οι πολίτες της Χαλκιδικής  συμβάλουν τα μέγιστα στην αποκατάσταση της εικόνας και της αξιοπιστίας της χώρας μας, αφού ο τόπος μας αποτελεί έναν από τους ποιο ελκυστικούς προορισμούς της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.  Ως Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής  έχω γνώση της σπουδαιότητας του ρόλου της Χαλκιδικής τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Κατά συνέπεια, κρίνω απαραίτητη τη συνεργασία  με τους «γείτονες» Θεσσαλονικείς με σκοπό πάντα την ανάπτυξη τόσο των δυο Νομών όσο και της κεντρικής Μακεδονίας. Τέτοιοι  χαρακτηρισμοί όμως  προσβάλουν εμάς τους πολίτες της Χαλκιδικής και είμαι βέβαιος ότι δεν εκφράζουν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ως εκ τούτο ζητώ ως ελάχιστη ένδειξη μεταμέλειας εκ μέρους σας την έκφραση δημόσιας συγνώμης  για τις δηλώσεις σας, οι οποίες μόνο ως ατυχείς μπορούν να χαρακτηριστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: