Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ο προκλητικός Μπουτάρης

γράφει ο Δαναός

Επειδή είμαι από τη Χαλκιδική, το “κωλοχώρι” κατά Μπουτάρη και εδώ κατοικώ, όπως πολλές φορές έγραψα στο antinews, δε θα μπορούσα να μην εκνευριστώ με τις απαράδεκτες για τον τόπο μου δηλώσεις του Δημάρχου(;) Θεσσαλονίκης (άλλο ένα νούμερο επιλογής ΠΑΣΟΚ και ΓΑΠΑΡΟΥ. Οι μεγάλες “ανατροπές” του ΓΑΠ κι αυτή!)

Ο ανεκδιήγητος  και προκλητικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε «κωλοχώρι» την Χαλκιδική.

«Τι θα ήταν η Χαλκιδική, χωρίς τη Θεσσαλονίκη; Ένα κωλοχώρι. Η Χαλκιδική είναι επίνειο της Θεσσαλονίκης» είπε χαρακτηριστικά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι οι τουρίστες που φτάνουν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη κατευθύνονται στην Χαλκιδική.

Κύριε Δήμαρχε οι Χαλκιδικιώτες έχουν αγριέψει πολύ!

Γι αυτό λοιπόν ασχολήσου με τα σκουπίδια της Θεσσαλονίκης, με τον Κεμάλ και τα κρασιά σου και άφησε ήσυχη τη Χαλκιδική. Και πού ‘σαι,  για να έρθεις στο εξοχικό σου , στο Διάπορο στο κωλοχώρι, πάρε ελικόπτερο.

Και  καλά θα κάνεις  το καλοκαίρι, να πας να κάνεις τα μπάνια κατά Χαλάστρα μεριά,γιατί εδώ το κλίμα είναι βαρύ και  ανθυγιεινό κι ασήκωτο!

Πηγή: Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: