Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ο Μητσοτάκης θα στηρίξει τη Ντόρα σε όλη την Ελλάδα εκτός από την Β’ Αθηνών - Προβληματισμός στη ΝΔ

Μείζον θέμα δημιουργείται στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με την στάση την οποία πρόκειται να κρατήσει ο κ. Κώστας Μητσοτάκης στις προσεχείς εκλογές. 

Καθημερινός συνομιλητής του πρώην Πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για «στήριξη εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη στο κόμμα της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, πλην της Β’ Αθηνών όπου θα είναι υποψήφιος ο γιός του Κυριάκος».

Το ζήτημα αυτό, ωστόσο, είναι γνωστό στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας η οποία το θεωρεί εξόχως σοβαρό και επιθυμεί να το διευθετήσει με την πρώτη αφορμή που θα δοθεί. «Δεν έχουμε αποφασίσει τι θα κάνουμε τελικά. Αλλά σίγουρα δεν πρόκειται το κόμμα και τα στελέχη να ανεχθούν μια τέτοιου είδους συμπεριφορά. Πολλοί μάλιστα επιμένουν ότι ο επίτιμος πρέπει να διαγραφεί και να ξεκαθαρίσει την θέση του και ο Κυριάκος. Αυτή η υπόθεση μας κάνει ζημιά».

Στο μεταξύ άλλες πηγές επισημαίνουν για το ίδιο θέμα ότι «δεν είναι δυνατόν μια ζωή να υπάρχει αυτή η διάκριση στο πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη. Θα έπρεπε μόνος του να αποχωρήσει…»

Κύκλοι προσκείμενοι στον κ. Σαμαρά σημειώνουν οτι ο πρόεδρος της Ν.Δ ξέρει τι πρέπει να πράξει και όταν έλθει η ώρα θα αντιμετωπίσει ο κ. Μητσοτάκης το δραματικό δίλημμα. Συνεπώς αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι ότι ο κ. Σαμαράς θα θέσει δημόσια στον κ. Μητσοτάκη το θέμα και οι δύο πλευρές θα πρέπει να τοποθετηθούν έναντι των ψηφοφόρων.

Πάνος Ρασσιάς

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: