Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γ.Α.Π. στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης: Τον αποδοκίμασαν, τους... χαιρέτησε (video)


Υπό τις αποδοκιμασίες εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ, έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση με το δημαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Ο κύριος Παπανδρεου συνοδεία ισχυρότατης αστυνομικής δύναμης βγήκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε σε μια πλαϊνή σκάλα για να μπει στο κτίριο. Την ώρα που οι συγκεντρωμένοι τον αποδοκίμαζαν έντονα, εκείνος τους... χαμογέλασε και αρκέστηκε στο να τους χαιρετήσει.

Ομάδα δημοτικών υπαλλήλων και μέλη του ΠΑΜΕ είχαν  αποκλείσει την κεντρική είσοδο του Μεγάρου, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας έχουν παραταχθεί στο χώρο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει χρειαστεί να επέμβουν.

Σε κάποια στιγμή δημιουργήθηκε μικροεπεισόδιο όταν, αστυνομικοί με πολιτική περιβολή επιχείρησαν να προσάγουν δημοτική υπάλληλο, η οποία έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό της τηλέφωνο. Επικράτησε εκνευρισμός και επενέβησαν διαδηλωτές και συνάδελφοί της, οι οποίοι άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα, και ύστερα από λίγο αφέθηκε ελεύθερη.



Πηγή: TheInsider

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαζός πρέπει να ναι αυτός ο άνθρωπος