Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Επιμελητήριο Χαλκιδικής - Δελτίο τύπου


Πολύγυρος, 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πρωτοβουλία του προέδρου του επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιώργου Γκιλή πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκπροσώπων από τις 6 επιχειρήσεις του νομού που θα συμμετέχουν στη φετινή διεθνή έκθεση τροφίμων & ποτών ANUGA στην πόλη Κολωνία της Γερμανίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να υπάρχει μια άψογη παρουσίαση του περιπτερού και να δοθούν τα τελευταία πλάνα.

Η έκθεση τροφίμων & ποτών ANUGA  που γίνεται κάθε δύο χρόνια, διοργανώνεται από τις 8 μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2011 και είναι μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπη. Στη φετινή διοργάνωση, όπου το Επιμελητήριο συμμετέχει με περίπτερο 50 τ.μ. θα συμμετέχουν από την Χαλκιδική οι κάτωθι επιχειρήσεις :
  • Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής ΑΕ
  • Κουκουναράς ΑΕ
  • Ματίνα ΕΠΕ
  • Κότινος ΕΠΕ
  • Δ. Βαγιάνης & ΣΙΑ ΟΕ
  • ΕΑΣ Χαλκιδικής

Στόχος της διοίκησης του επιμελητηρίου Χαλκιδικής είναι να ενισχυθεί η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων που έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου κ. Γιώργο Γκιλή, η προσπάθεια αυτή αποκτά ιδιαίτερη αξία στη συγκεκριμένη περίοδο με τη διεθνή και εγχώρια οικονομική ύφεση.

«Προσπαθούμε να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τις επιχειρήσεις του νομού, σε όποιον τομέα και αν δραστηριοποιούνται, το αποδείξαμε ήδη με τις τουριστικές, τώρα με τις βιομηχανικές-βιοτεχνικές του τομέα τροφίμων. Προτρέπουμε  να συμμετέχoυν και άλλες επιχειρήσεις, εμείς έχουμε την όρεξη την διάθεση αλλά και την τεχνογνωσία να τους βοηθήσουμε.

Το περίπτερο μας θα είναι οργανωμένο και αν κινηθούν έξυπνα οι συνάδελφοι εκεί, θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα» ανέφερε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΚΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: