Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

"Να κάνουμε μήνυση στον άντρα της γιατί ... δεν"



Με ανοιχτό το στόμα έμεινε ο αξιωματικός υπηρεσίας, αστυνομικής υποδιεύθυνσης περιοχής της Πελοποννήσου, όταν άκουσε τον λόγο που ήθελαν να υποβάλλουν μήνυση ένας άνδρας και η κόρη του εναντίον του συζύγου της.

Ο λόγος; Ο σύζυγός της αντιμετώπιζε πρόβλημα... στύσης!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος», ο άνδρας της αστυνομίας κόντεψε να πέσει από την καρέκλα του! Στην αρχή νόμιζε ότι δεν άκουσε καλά και ξαναρώτησε:

- Συγγνώμη, τι μου είπατε ότι θέλετε;

- Να κάνουμε μήνυση στον άντρα της γιατί… «δεν», απάντησε χωρίς κανέναν δισταγμό ο πεθερός.


Τότε του εξήγησαν λέγοντάς του ότι για αρκετό χρονικό διάστημα ο σύζυγος αντιμετώπιζε πρόβλημα στύσης και δεν εκπλήρωνε τα συζυγικά του καθήκοντα. Του είπαν μάλιστα ότι προτού απευθυνθούν για το... πρόβλημά τους στην αστυνομία, είχαν ήδη επισκεφθεί τον... εισαγγελέα, ο οποίος, όμως, τους απάντησε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και ότι έπρεπε προηγουμένως να καταφύγουν στις αστυνομικές Αρχές ώστε να διευθετηθεί το θέμα.

Ο αστυνομικός τα' άκουγε όλα αυτά και δεν πίστευε στ' αυτιά του. Δέκα πέντε χρόνια υπηρεσίας, πρώτη φορά του τύχαινε μία τέτοια υπόθεση. Και απευθυνόμενος στον πεθερό, του είπε:

- Μα καλά, ξαναρωτάω, τι μπορώ να κάνω εγώ; 
- Να του υποβάλουμε μήνυση θέλουμε, του απάντησε ο πατέρας της συζύγου. 
- Μα είναι δυνατόν τώρα να τρέχετε με μηνύσεις στα δικαστήρια επειδή ο γαμπρός σας έχει πρόβλημα στύσης; Εξάλλου δεν προβλέπεται κάτι ανάλογο, ανταπάντησε ο ένστολος.

Και τότε άκουσε το χειρότερο:

- Να τον πάρετε τηλέφωνο και να του κάνετε συστάσεις...
- Δηλαδή να τον διατάξω; Μα δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, τι είναι αυτά που λέτε τώρα;

Στο τέλος, ο πεθερός και η σύζυγος επέμεναν κι έτσι ο αστυνομικός αναγκάστηκε να κρατήσει το νούμερο του τηλεφώνου του συζύγου. Την επομένη το πρωί τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να προσέλθει στην αστυνομική υπηρεσία.

Πάντως, η υπόθεση φαίνεται ότι θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, καθώς οι μηνύσεις «έπεσαν» εκατέρωθεν.

Πηγή: Madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: