Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ο Πητ Παπαδάκος ψάχνει για λίρες στις Σέρρες


Ψάχνει δεκαοκτώ κασόνια χρυσές λίρες!

Στο κυνήγι μεγάλου θησαυρού, όπως ο ήρωας της θρυλικής σειράς ταινιών του Στίβεν Σπιλμπεργκ, έχει επιδοθεί ο Πητ Παπαδάκος.

Όχι βέβαια για να βρει… ιερές πέτρες, τον χαμένο θησαυρό που αναζητούσε ο Χάρισον Φορντ βάζοντάς τα με φίδια και δαίμονες, αλλά «τα δεκαοκτώ κασόνια χρυσές λίρες» που κάποιοι υποστηρίζουν ότι βρίσκονται κρυμμένα στην περιοχή του χωριού Άγκριστο στο νομό Σερρών.

Το γνωστό μέντιουμ βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στην περιοχή, με σκοπό να βοηθήσει εκείνους που του ανέθεσαν την υπόθεση.

Μια ομάδα δέκα ανθρώπων που πιστεύουν ότι εκεί βρίσκεται κρυμμένος ο θησαυρός ζήτησε τη βοήθειά του για να τους διευκολύνει στις έρευνες. Οι εργασίες, όπως υποστηρίζει η Espresso, ξεκίνησαν χθες, αφού βεβαίως προηγουμένως εκδόθηκαν οι σχετικές άδειες από την αστυνομία και την αρχαιολογική υπηρεσία.

Ο Πητ Παπαδάκος ήταν εκεί και έδωσε τις σχετικές οδηγίες για να ψάξουν στα γύρω βουνά. «Αυτά είναι δύσκολα θέματα και απαιτούν διακριτικότητα και σοβαρότητα. Οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους τον χάρτη έψαξαν αρχικά μόνοι, αλλά δεν βρήκαν τίποτα» λέει ο ίδιος και συνεχίζει: «Ύστερα από ένα συμβούλιο που έκαναν με ειδοποίησαν και μου ανέθεσαν τη δουλειά. Δεν αναλαμβάνω συχνά τέτοιες υποθέσεις, γιατί κρύβουν κινδύνους. Έχει χυθεί αίμα για να προστατευθούν τα χρήματα. Αυτός είναι ο περίφημος νόμος των λιρών».

Πηγή: Newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: