Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Θεσσαλονίκη Κυκλοφοριακό "έμφραγμα" από την ασφαλτόστρωση στην Κασσάνδρου


Συνεχίστηκαν σήμερα από το πρωί και σύμφωνα με το  πρόγραμμα θα διαρκέσουν και αύριο, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, οι ασφαλτοστρώσεις σην όδο Κασσάνδρου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο αποκλεισμός του δρόμου λόγω των εργασιών είχε σαν αποτέλεσμα κυκλοφοριακή "κόλαση¨" αφού η Κασσάνδρου αποτελεί βασικό δρόμο που εξυπηρετει το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων της Ανω Πόλης και τους οδηγούς που χρησιμοποιούν αρχικά την περιφερειακή και κατεβαίνουν στο κέντρο από την έξοδο του Επταπυργίου. 

Ετσι χρειαζόταν πάνω από μια ώρα για να διανύσουν  οι οδηγοί αποστάσεις που υπο κανονικές συνθήκες δεν ξεπερνούν τα είκοσι λεπτά.


Ιδια η ταλαιπωρία και για τους επιβάτες των λεωφορείων που εξυπηρετούν τους κατοίκους της Ανω Πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Δύο γραμμές διασχίζουν την Κασσάνδρου και τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ έκαναν  μεγαλύτερες διαδρομές  και προσθέτοντας το κυκλοφοριακό από αστικά γινόταν...υπεραστικά τα δρομολόγια.

Ενα στοιχείο ακόμη που έκανε δυστολότερα τα πράγματα ήτνα η παντελής έλλειψη τροχονόμων. Εαν σε βασικούς κόμβους της περιοχής ...εμφανιστούν τροχονόμοι τα πράγματα μπορεί να γίνουν καλυτερα. Ας μεριμνήσουν οι αρμόδιοι.

Πηγή: Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: