Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Άγρια καταδίωξη στην… άγρια Ανατολική Φθιώτιδα! Πρωτοφανής επιχείρηση όλη τη νύχτα από Βόλο μέχρι Γλύφα!


Μια πρωτοφανής επιχείρηση στήθηκε  λίγο μετά τα μεσάνυχτα από τις αστυνομικές Δνσεις Μαγνησίας και Φθιώτιδας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός οδηγού ΙΧΕ αυτοκινήτου.

Ο  οδηγός  αγνόησε  τρία αστυνομικά μπλόκα μέσα στην από την πόλη του Βόλου  και άλλα δυο στην έξοδο της Μαγνησίας  προς την Εθνική οδό  και κατάφερε μέσα από όλο αυτό τον αστυνομικό κλοιό  να  ξεφύγει στον ΠΑΘΕ.

Καθ'οδόν επίσης στήθηκαν μπλόκα αλλά ο  άγνωστος οδηγός με το κόκκινο FORD δεν υπολόγιζε τίποτα και περνούσε «σφαίρα» μέσα από τα περιπολικά που είχαν τοποθετηθεί  κάθετα στο οδόστρωμα άλλοτε μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και άλλοτε επιλέγοντας χωμάτινους παραδρομους.

Κατάφερε να φτάσει ως την έξοδο προς Γλύφα από εκεί να μπει στον επαρχιακό  δρόμο προς Άγιο Γεώργιο παραλίας Πελασγίας, έβαλε βενζίνη σε περιφερειακό πρατήριο καυσίμων και
χάθηκε μέσα στη νύχτα τη στιγμή που τον ακολουθούσαν 4 περιπολικά από Μαγνησία και Φθιώτιδα.

Κατά μια πληροφορία επρόκειτο για τον δράστη ένοπλης ληστείας στην περιοχή της Μαγνησίας χτες το βράδυ.

Παρά την  έγκαιρη ειδοποίηση της αστυνομίας του Βόλου ο δράστης που  φέρεται να είχε μαζί του και πυροβόλο όπλο, με ένα το αυτοκίνητο που είχε κλέψει πριν δυο ημέρες και οδηγώντας άκρως επικίνδυνα κατάφερε να σπάσει όλα τα φράγματα στο Βόλο, την Αγχίαλο και την Εθνική οδό και να  ξεφύγει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  η όλη επιχείρηση συντονίζονταν απ κορυφαίους αστυνομικούς παράγοντες όπως τον γενικό αστυνομικό Δντη Στερεάς στρατηγό Νάνη,τον Αστυνομικό Δντη Μαγνησίας και με συνεχή ενημέρωση του ίδιου του υπαρχηγού της ΕΛΑΣ  κ. Ραχωβίτσα.

Πηγή: Πελασγία

Δεν υπάρχουν σχόλια: