Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου της Σιθωνίας Πολιτών


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

11/11/2010

Φίλες και Φίλοι Συνδημότες,

Η ΣΙΘΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ευχαριστεί όλους τους Δημότες και ιδιαίτερα όσους την πίστεψαν και την  εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους,

Η ΣΙΘΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  που έκανε πράξη την ενότητα, δεσμεύεται απέναντι σε αυτούς που την ψήφισαν αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας , ότι από την θέση της αντιπολίτευσης θα συνεχίσει την δράση της, χωρίς  κομματικές εξαρτήσεις και ξεπερασμένους τοπικισμούς  με ένα σκοπό.
Να διεκδικεί δυναμικά, μαζί με τους συμπολίτες μας, την προκοπή του τόπου μας, για ένα καλλίτερο αύριο.

Παρά το ότι η ΣΙΘΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ τελικά δεν είναι ανάμεσα στους διεκδικητές της Δημαρχίας, συναισθανόμενη τις ευθύνες που έχει αναλάβει σαν Δημοτική Παράταξη, εκτιμά ότι οφείλει να κάνει γνωστές τις απόψεις της, σχετικά με τις επαναληπτικές Δημοτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Φίλες και Φίλοι,

Η ΣΙΘΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

 Απορρίπτει την παραπλανητική λογική «του μικρότερου κακού»

Επειδή σέβεται τους ψηφοφόρους της, την νοημοσύνη τους και εκτιμά την ψήφο τους, θεωρεί ότι,  η υπόδειξη για την υπερψήφιση κάποιου Συνδυασμού στο δεύτερο γύρο, είναι προσβολή των ψηφοφόρων που ψήφισαν την ΣΙΘΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τις προγραμματικές της δεσμεύσεις στον πρώτο γύρο.

Η ΣΙΘΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχει πρόγραμμα, ξεκάθαρους στόχους και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την εκπλήρωσή τους .


Για την
ΣΙΘΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΛΑΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: