Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Πως… εξαφανίστηκε ο Μπουτάρης από το Σκοπιανό Πρακτορείο Ειδήσεων


Επειδή πολλοί αμφιβάλλανε για τη διαφήμιση του Μπουτάρη στον Σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων MINA, αλλά και επειδή πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, σας καλούμε να κάνετε ένα «πείραμα».
Μπείτε στην ιστοσελίδα του MINA http://macedoniaonline.eu/ και ακριβώς δεξιά από το λογότυπο στο ευρετήριο του Google πληκτρολογήστε το όνομα του Γιάννη Μπουτάρη.
Το κάνατε; Ωραία. Τι σας έβγαλε; Ότι δεν υπάρχει τέτοια καταχώρηση. Πολύ ωραία!
Κι όμως χθες αν κάνατε την ίδια ακριβώς ενέργεια θα σας έβγαζε την παρακάτω σελίδα:


Το διαβάζετε καλά; Γιάννης Μπουτάρης – Πρωτοβουλία στη Θεσσαλονίκη γράφει! Τι έγινε και ξαφνικά «εξαφανίστηκε» από το ευρετήριο του MINA; Αυτά για όσους αμφισβητούν το elora.gr και όσους θέλουν να αυτοπαραμυθιάζονται!

5 σχόλια:

Mara είπε...

Μη μασάτε κουτόχορτο και μη δέχεστε άκριτα ότι γράφεται. Η σελίδα που εμφανίζεται παραπάνω (η οποία είναι σκαναρισμένη εικόνα και όχι copy paste οθόνης) απλά δείχνει τα αποτελέσματα αναζήτησης του Google ενσωματωμένα στην σκοπιανή σελίδα. Τη λειτουργία αυτή την διαθέτει το google και μπορεί να τη χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε...

Τα Ανήλια είπε...

Mara,

Επειδή δεν δεχόμαστε τίποτα χωρίς να το ελέγξουμε, η εικόνα της Ελεύθερης Ώρας είναι από χθες.

Όμως εμείς μπήκαμε σήμερα, πριν να αναδημοσιεύσουμε την είδηση και όντως αν κάποιος πληκτρολογήσει στην αναζήτηση του εν λόγω site το όνομα "Boutaris", εμφανίζει την σχετική διαφήμιση.

Θα προσθέσουμε σημερινή εικόνα, για να τη δεις και εσύ και οι υπόλοιποι φίλοι αναγνώστες μας.

Mara είπε...

δεν σου λέω ότι δεν υπάρχει, σου λέω ότι είναι αποτέλεσμα του google και παρουσιάζεται σα να έχει βάλει διαφήμιση ο Μπουτάρης στο εν λόγω site.

Αν πας στο google να βάλεις το όνομα Boutaris θα το πάρεις το ίδιο αποτέλεσμα, και το google το βλέπουν και στους Νήσους Φερόες....όχι μόνο στα σκόπια

Σωκράτης είπε...

Μα το εν λόγω site χρησιμοποιεί ως μηχανή αναζήτησης το google. To google με τη σειρά του επειδή προσφέρει δωρεάν στα sites την ενσωμάτωση αναζήτησης προβάλει διαφημίσεις ανάλοα με την χώρα προέλευσης του επισκέπτη. Οποιοδήποτε site που χρησιμοποιεί την αναζήτηση της google θα προβάλει τις διαφημίσεις αυτές.

Τα Ανήλια είπε...

Αντί να καθόμαστε κι εμείς κι εσείς, να ασχολούμαστε αν ισχύει το ένα ή το άλλο, ας κατέβαζε τη διαφήμιση από τη στιγμή που έγινε θόρυβος γύρω από αυτό το θέμα. Ο ίδιος ο υποψήφιος δεν το έμαθε;

Ο κ. Μπόλαρης γιατί δεν προβάλεται κι αυτός εκεί; Όπως και τόσοι άλλοι υποψήφιοι;