Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ευχαριστήριο για το Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς


Συναντηθήκαμε τυχαία σε διπλανά κρεβάτια στην Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 30/9/10 και την επόμενη μέρα, Παρασκευή 1/10/10 υποβληθήκαμε σε επέμβαση λιθοθρυψίας ουροδόχου κύστης από την ομάδα των γιατρών του νοσοκομείου.

Με την επιστολή αυτή, θέλουμε  να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας  σε όλη την ομάδα των ιατρών και των νοσηλευτών που έκαναν τις επεμβάσεις, και ιδιαίτερα  στον κ. Δημητριάδη Γεώργιο, Επίκουρο Καθηγητή Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ και στον κ. Ιωαννίδη Σταύρο, Λέκτορα Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, καθώς και στους υπόλοιπους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής, που μας φρόντισαν και μας περιποιήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην 5θήμερη παραμονή μας στο νοσοκομείο.


Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με επιστημονική υπευθυνότητα και ανθρώπινη κατανόηση βοηθούν με τον καλύτερο τρόπο τους ασθενείς της κλινικής, και προσπαθούν να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να δημιουργήσουν ένα υγιεινό, ωραίο, καθαρό  και ανθρώπινο περιβάλλον στο παλαιότερο νοσοκομείο της πόλης μας.

Και πάλι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλη την κοινότητα της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» - πρώην Κεντρικό της Θεσσαλονίκης (απέναντι από τη Φυσικομαθηματική Σχολή ΑΠΘ).

Θεσσαλονίκη 8/10/2010

Ανανιάδης Παναγιώτης, καθηγητής γεωλόγος, 6974702549, pananiad@sch.gr 
Τσάπανος Γιώργος, συνταξιούχος καθηγητής μαθηματικών, 6973640966, tsapan49@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: