Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Ο Κυριάκος Βελόπουλος απαντάει στις προκλητικές δηλώσεις του κ. Μπουτάρη περί Κεμάλ Ατατούρκ και Κολοκοτρώνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
23-10-2010

Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού <<Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις>> ερωτηθείς για τις προκλητικές δηλώσεις του κ. Μπουτάρη περί Κεμάλ Ατατούρκ και Κολοκοτρώνη :

<< Για μια ακόμα φορά απέδειξε ο κ. Μπουτάρης ότι ισχύει το ρητό ,, ο πίνων μεθά, ο παίζων χάνει, και ο ομιλών εκτίθεται,,

Σε αποστροφή του λόγου του στη ΝΕΤ, σε πρωινή εκπομπή Σαββάτου, ανέφερε ότι

<<Η επίκληση στον Θ. Κολοκοτρώνη προκαλεί γέλιο. Του υπενθυμίζουμε ότι αν δεν ήταν ο Κολοκοτρώνης, δε θα ήταν σήμερα η Ελλάδα ανεξάρτητη και αυτός πλούσιος και ελεύθερος να λέει ότι του κατέβει χωρίς να σκέφτεται. Εδώ ρωτάμε τον κ. Μπουτάρη για άλλη μια φορά, διαφώνησε αυτός στην πρόταση μετονομασίας της οδού Αποστόλου Παύλου σε Κεμάλ Αττατούρκ ; ναι ή όχι.


Αξίζει να σημειώσω ότι ο κύριος Μπουτάρης ως αμετανόητος συνεχίζει το ,, φιλοκεμαλικό ρεσιτάλ του,,. Μιλώντας για άφιξη 300.000 Τούρκων τουριστών, που δήθεν θα φέρει, αν τιμήσει τον Κεμάλ  η Θεσσαλονίκη.

Επειδή στην Ιστορία κατ ΄ επανάληψη μένει μετεξεταστέος, του λέμε για ακόμα μια φορά ότι ο σφαγέας των Ελλήνων, Κεμάλ, γεννήθηκε στη Χρυσαυγή του Λαγκαδά και όχι στη Θεσσαλονίκη!

Επειδή ως ,,δέλεαρ,, έβαλε τα χρήματα από τους Τούρκους τουρίστες, του λέμε ότι δεν ξεπουλάμε την ψυχή και την Ιστορία μας, έναντι οποιουδήποτε τιμήματος! >>

Δεν υπάρχουν σχόλια: