Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ο Κυριάκος Βελόπουλος για τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Νικόλαο Νικολαίδη

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης – ΛΑ.Ο.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
09-10-2010

Τις εξής δηλώσεις έκανε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος    του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις» κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε στη Χαλκιδική όπου και παρουσίασε τον Αντιπεριφερειάρχη κ Νικόλαο Νικολαϊδη :

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε χτες από τη Μακεδονία ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος του συνδυασμού «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες» εναντίον των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την περιθωριοποίηση του Νομού Χαλκιδικής.


Στις δηλώσεις του επεσήμανε ότι είναι απορίας άξιον γιατί όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα δεν έχουν αντιληφθεί ότι η Χαλκιδική μπορεί να γίνει η ¨μήτρα¨ της ανάπτυξης της Μακεδονίας. Η Χαλκιδική ως περιοχή διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει το κέντρο του θρησκευτικού τουρισμού από ομόδοξες χώρες αλλά και θέρετρο τουριστικό με υποδομές άξιες λόγου.

¨Πώς είναι δυνατόν να γίνουν όλα αυτά όταν «το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν έχουν κάνει ούτε ένα σοβαρό έργο στην περιοχή»¨ αναρωτήθηκε ο κ Βελόπουλος.

Οι κκ Ψωμιάδης και Μπόλαρης αντί να είναι λαλίστατοι, θα έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη για όσα δεν έχουν κάνει οι κυβερνήσεις τους.

 Συνέχισε  λέγοντας:

Είναι δυνατόν να μην έχεις δρόμους στη Χαλκιδική;

Είναι δυνατόν να μη συνδέεται η Χαλκιδική με το αεροδρόμια της Θεσσαλονίκης με προαστιακό;

Είναι δυνατόν να μην έχεις ακτοπλοϊκή σύνδεση;

Δυστυχώς στην Ελλάδα του κ Ψωμιαδη και του κ Μπόλαρη όλα είναι δυνατά

Παρουσιάζοντας τον Αντιπεριφερειάρχη κ Νικόλαο Νικολαϊδη τόνισε πως ο συνδυασμός «Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες» επέλεξε έναν νέο άνθρωπο που δραστηριοποιείτε επί 10ετίες στη Χαλκιδική γιατί θέλουμε προσωπικότητες που δουλεύουν για τους πολίτες και όχι πολιτικούς που δουλεύουν τους πολίτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: