Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Δελτίο Τύπου ΝΟΔΕ Χαλκιδικής


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟ.Δ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
63100 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
Τηλ.: 23710 22772
Φαξ: 23710 23862


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολύγυρος, 22 Ιουνίου 2010

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής, γνωστοποιεί στα μέλη του κόμματος ότι οι εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη υποψηφίων για τις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης –πρώτου και δεύτερου βαθμού- θα ανακοινωθούν σε χρόνο, μετά το Εθνικό Συνέδριο του κόμματος που θα λάβει χώρα κατά τις ημερομηνίες 25, 26 και 27 Ιουνίου 2010, τηρουμένων των εγκυκλίων οδηγιών που θα εκδοθούν από την Κεντρική Διοίκηση.

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη των ως άνω διαδικασιών καμία δήλωση υποψηφιότητας δεν θα λαμβάνεται υπόψη από τα όργανα του κόμματος.

Προσωπικές επιθυμίες, που εκφράζονται ακόμα και δημόσια, είναι σεβαστές, όμως θα κριθούν από τα αρμόδια όργανα όταν, συντεταγμένα και κατά την προβλεπόμενη διαδικασία, θα περιέλθουν σε γνώση της Επιτροπής.

Η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής πιστεύει στην τήρηση των διαδικασιών, όπως αυτές θα οριοθετηθούν από τη Διοίκηση του κόμματος, καθώς μόνο με οργανωμένη δράση, πειθαρχία και ενότητα θα επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: