Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Υπερσύγχρονο πυροσβεστικό όχημα, δωρεά συνταξιούχου δασκάλας στη Χαλκιδική


Ένα υπερσύγχρονο πυροσβεστικό όχημα μεταφοράς προσωπικού, προσφορά της συνταξιούχου δασκάλας, Παναγιώτας Σταμπουλή, θα παραδοθεί στο κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κασσάνδρας Χαλκιδικής.

Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Εθελοντών - Πυροσβεστών Χαλκιδικής του Πυροσβεστικού Σώματος, Θεόδωρος Νικολαϊδης, η δωρεά αποτελεί προσφορά της 68χρονης στη γενέτειρά της, την Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μια περιοχή η οποία, όπως είπε, υπέστη μεγάλες καταστροφές από την πυρκαγιά του 2006 και οι ανάγκες σε πυροσβεστικά μέσα είναι πολύ μεγάλες.

Ο κ. Νικολαϊδης χαρακτήρισε την προσφορά «δωρεά ουσίας» και «κατάθεση ψυχής» και έκανε γνωστό ότι η κ. Σταμπουλή, εκτός από το πυροσβεστικό όχημα, δώρισε πρόσφατα εξοπλισμό για τους πυροσβέστες, καθώς επίσης και ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο για τις ανάγκες στην περιοχή Κασσάνδρας.

Η τελετή παράδοσης - παραλαβής του πυροσβεστικού οχήματος θα γίνει μεθαύριο Κυριακή, στις 11 το πρωί, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κασσάνδρας, παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Σπύρου Βούγια.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: