Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Πνιγόταν το παιδί της κι εκείνη έγραφε στο Twitter

Δύσκολα το χωράει ανθρώπου νους, αλλά συνέβη, και είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μια μητέρα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ δεν μπορούσε να σταματήσει να ενημερώνει τον λογαριασμό της στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Twitter», αναφέροντας τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας του δίχρονου γιου της, που βρέθηκε πνιγμένος στην πισίνα του σπιτιού τους.

Αρχικά, η Shellie Ross βρισκόταν στην κουζίνα μαζί με το δεύτερο παιδί της, τον 11χρονο αδερφό του δίχρονου Bryson. Και ήταν ο 11χρονος που βρήκε τον αδερφό του στην πισίνα και κάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες!

Μετά από μερικά λεπτά, η Shellie Ross αναζήτησε τα παιδιά της και εντόπισε κι εκείνη τον μικρό Bryson στην πισίνα. Τον έβγαλε έξω και άρχισε να του κάνει τεχνητή αναπνοή, για να τον επαναφέρει, δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα.

Όταν έφθασαν οι γιατροί και «έπεσαν» πάνω στο παιδί, προσπαθώντας να το σώσουν, εκείνη μπήκε στο Twitter και έγραψε: «Σας παρακαλώ, προσευχηθείτε όσο ποτέ άλλοτε, το 2 ετών παιδί μου έπεσε στην πισίνα»!


Πέντε ώρες αργότερα και, αφού ο γιος της είχε εκπνεύσει, εκείνη επέστρεψε στο Twitter και ενημέρωσε τους περίπου 5.000 «φίλους» της για το μοιραίο, γράφοντας «Στη μνήμη του πολύτιμου παιδιού μου» και βάζοντας μια φωτογραφία του δίχρονου παιδιού, το οποίο πριν από μερικές ώρες ήταν ζωντανό και έπαιζε χαρούμενο στο σπίτι!

Πηγή: Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: