Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Απάντηση στις δηλώσεις του Δημάρχου Πέτρας


Ο Δήμαρχος Πέτρας συμφωνεί μόνο με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Μοναστηριού που βρίσκονται στο πρώην ΨΥΝΠΟ στη Μητρόπολη Κίτρους και Πλαταμώνος........ Ας λάβει υπ' όψιν του όμως ο Δήμαρχος ότι αυτές οι εγκαταστάσεις έγιναν από την φορολογία του λαουτζίκου και όχι από το ταμείο της Μητρόπολης .

Επίσης να κάνει έλεγχο όπως είναι υποχρεωμένος εάν η Μητρόπολη έχει νόμιμους τίτλους για το πάλαι ποτέ μοναστήρι και για την καινούργια κατασκευή παιδικής κατασκήνωσης που κάνει μέσα στο κτήμα του ΨΙΜΠΟ .

Οφείλω να παραδεχτώ ότι ο Μάκης ο Παπαδημητρίου απέδειξε ότι μπορεί να τα βάλει με το κατεστημένο προς όφελος των Δημοτών του ... Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα κάνει και τώρα ,υπηρετώντας τα συμφέροντα του λαού του και όχι της Νομαρχίας και της Μητρόπολης που αποδεδειγμένα στρέφονται ενάντια στα νόμιμα συμφέροντα του Δήμου Πέτρας ...

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Υ.Γ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΦΩΤΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΧΩΡΑΦΙ ....

Θ.Κ. Πιέριος

Τα Ανήλια:

Τα Αρχικά Ψ.Ν.Π.Ο. σημαίνουν Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Πέτρας Ολύμπου.

Ούτε μία πιθαμή από τις εγκαταστάσεις του πρώην Ψ.Ν.Π.Ο. να μην δοθεί στην Μητρόπολη. Να μείνει ο χώρος στους Δημότες και να χρησιμοποιηθεί σαν Πολιτιστικό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: