Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Βάρεσε διάλυση το ΛΑ.Ο.Σ. φεύγει και ο Σταύρος Καρκαλέτσης


Στηρίζει τον Σαμαρά ο Σταύρος Καρκαλέτσης; Σημάδια διάλυσης στον ΛΑ.Ο.Σ. Εύβοιας

Σημάδια αποσύνθεσης εμφανίζει ο ΛΑ.Ο.Σ. στην Εύβοια, παρ’ ότι διαθέτει εδώ και δύο σχεδόν μήνες βουλευτή στον Νομό. Μετά τη διαγραφή του πολιτευτή Νικολάου Μπαραμπούτη (ιατρού, από την Αμάρυνθο), ο οποίος είχε αντιταχθεί σφοδρά στην υποψηφιότητα της Ουρανίας Παπανδρέου, έντονες φήμες φέρουν τον Σταύρο Καρκαλέτση να κινητοποιεί τον κόσμο του προς ενεργή στήριξη του Αντώνη Σαμαρά.

Οι σχέσεις του Σταύρου Καρκαλέτση με τον πρόεδρο Γιώργο Καρατζαφέρη, ήταν από καιρό ψυχρές, αν και ο Ευβοιώτης πολιτευτής, υπακούοντας στην κομματική πειθαρχία, είχε αποδεχθεί την «μεταγραφή» της Ουρανίας Παπανδρέου.

Πληροφορίες όμως φέρουν τον Καρκαλέτση εξοργισμένο με τα όσα επακολούθησαν, κυρίως δε με την ανοικτή και δημόσια προτροπή Καρατζαφέρη από το «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» για στήριξη της Ουρανίας Παπανδρέου, λίγες μόνο ημέρες πριν τις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά ο ΛΑ.Ο.Σ. «έκοψε» την απόσπαση του Σταύρου Καρκαλέτση στο κόμμα μετά από 5 ολόκληρα χρόνια, με αποτέλεσμα το γραφείο της Χαλκίδος να παραμένει επί δύο μήνες κλειστό και η επικοινωνιακή παρουσία του κόμματος στην Εύβοια να είναι ανύπαρκτη.

Ο πολιτευτής φέρεται να εξέλαβε την ενέργεια αυτή ως αχαριστία και πολιτικό «τελείωμα» από την Εύβοια, αφού αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα και στο υπουργείο όπου υπηρετεί. Σε συνεργάτες του στην Ιστιαία δήλωνε χθες πως η μόνη οδός που του απομένει είναι αυτή της προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας.

Απομένει η επιβεβαίωση των πληροφοριών περί στήριξης της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά από τον Καρκαλέτση. Υπενθυμίζεται πως ο Σταύρος Καρκαλέτσης έχει ισχυρά ερείσματα σε χώρους όπως των αποστράτων και των ηλικιακά νέων, ενώ σε πόλεις όπως το Μαρμάρι ή το Αλιβέρι ήταν και πρώτος σε ψήφους στις εθνικές εκλογές ανάμεσα σε όλους τους υποψηφίους του ΛΑ.Ο.Σ.

* ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», 27 ΝΟΕ. 2009

Πηγή: Καρκαλέτσης Σταύρος

Βιογραφικό σημείωμα Καρκαλέτση Σταύρου:

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1967. Είμαι απόγονος του οπλαρχηγού Γιώργη Καρκαλέτση, υπαρχηγού του καπετάν Ανδρούτσου (πατέρα του Οδυσσέα), που έπεσε μαχόμενος κατά των Τούρκων κατακτητών το 1815 στο Τσέρεσι της Βοιωτίας.

Τελείωσα τη Φιλοσοφική Αθηνών (πτυχίο Ιστορίας), συνέχισα στο Πανεπιστήμιο Μονάχου (βαλκανολογία) και ολοκλήρωσα τον ακαδημαικό μου κύκλο αποφοιτώντας από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης της Ελλάδος.

Στη συνέχεια, επέλεξα συνειδητά να ζήσω στις επάλξεις του Ελληνισμού: Κύπρος (Λεμεσσός), Δωδεκάνησα (Ρόδος και Κως), Θράκη (Κομοτηνή). Εντάχθηκα στο Παγκύπριο Αντικατοχικό Κίνημα και έδωσα τη μάχη για το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, ως υπεύθυνος πόλης και επαρχίας Λεμεσσού, στην ΄΄Παγκύπρια Κίνηση Πολιτών για το ΟΧΙ.’’ Ήμουν για 7 χρόνια μέλος της συντακτικής επιτροπής της ΄΄Ελλοπίας’’ και από το 1999 πρόεδρος του Επιστημονικού Συλλόγου Νέων Αθηνών.

Μαχόμενος διαρκώς για τα εθνικά μας δίκαια έχω να παρουσιάσω μέχρι σήμερα 240 τηλεοπτικές παρουσίες σε κυρίως Ελλάδα και Κύπρο, 280 δημοσιευμένα άρθρα και 12 εκδοθέντα βιβλία, τα 10 ιστορικοπολιτικά και 2 μυθιστορήματα, που κυκλοφορούν από την "Εμπειρία Εκδοτική".

Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο τέκνων.

Πιστεύοντας ότι ο δικομματισμός έκλεισε τον ιστορικό του κύκλο οδηγώντας στα σημερινά κοινωνικά και πολιτικά αδιέξοδα, εντάχθηκα το 2005 στον ΛΑ.Ο.Σ., όταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης μου εμπιστεύθηκε τη διεύθυνση του Γραφείου Τύπου του κόμματος. Από τον Οκτώβριο του 2006 έγινα περιφερειάρχης του ΛΑ.Ο.Σ. ανατολ. Στερεάς και Εύβοιας.

Στις εθνικές εκλογές του 2007 κατήλθα με τον ΛΑ.Ο.Σ. ως υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας.

Σήμερα είμαι αντιπρόεδρος της Νομαρχ. Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Ευβοίας και αγωνίζομαι καθημερινά για τα προβλήματα του νομού.

Επίσης, τον Σεπτέμβριο του 2008 ιδρύσαμε με πατριώτες στην Κύπρο το ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, με σκοπό την διατήρηση της ελληνικότητας του νησιού και την αποτροπή επιβολής εθνοκτόνων σχεδίων λύσης

Ο Κυριάκος Βελόπουλος πότε θα ακολουθήσει; Πριν τα Χριστούγεννα ή μετά;

Εδώ θα είμαστε Κυριάκο να σε υποστηρίξουμε. Αρκεί να είσαι ο ίδιος. Και μην μας ταράξεις με τίποτα φιλελεύθερες απόψεις γιατί θα πέσει πυρ ομαδόν εναντίον σου από εμάς.

Περιμένουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: