Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Οι μυστικές υπηρεσίες της τουρκίας πίσω από την κλοπή του λειψάνου του Τάσσου Παπαδόπουλου


Είναι πασιφανές, ότι μυστικές υπηρεσίες της τουρκίας ή ίσως και με συνεργασία με το οργανωμένο έγκλημα της Κύπρου, βρίσκονται πίσω από την πρωτοφανή υπόθεση κλοπής του λειψάνου του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου.

Υπάρχει παρόμοιο περιστατικό συνεργασίας στην περίπτωση της δολοφονίας του Θεόφιλου Γεωργιάδη παλαιότερα. Δεν το γνωρίζουν αυτό οι αρχές της Κύπρου;

Είναι απορίας άξιον ότι ακόμα δεν έχει παραιτηθεί κανείς από την Κυβέρνηση Χριστόφια. Να τσακιστούν αμέσως και να στείλουν φρουρά στον τάφο του Γεωργίου Γρίβα - Διγενή στην Λεμεσό και στον τάφο του Σπύρου Κυπριανού. Να φυλάσσονται για να μην έχουμε και άλλα χειρότερα.

Μόνο τον Μακάριο Μούσκο φυλάνε με στρατό σε στάση προσοχής, στον φαραωνικό τάφο του στο Όρος Τρόοδος.

Είναι ανεπίτρεπτο να προσπαθήσουν να εμπλέξουν στην υπόθεση υπαξιωματικούς του Στρατού ή μέλη της Χρυσής Αυγής, που είχαν πάει στην Κύπρο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ομόνοιας. Παρεπιπτόντως το παιχνίδι της Κυριακής πρέπει να αναβληθεί γιατί μπορεί να έχουμε σύρραξη μεταξύ των φιλάθλων.

Οι Χρυσαυγίτες μπορεί να είναι ακραίοι, τυμβωρύχοι όμως δεν είναι. Κανένας Έλληνας δεν κάνει τέτοιο ανοσιούργημα. Είτε ανήκει στην άκρα Δεξιά είτε ανήκει στην άκρα Αριστερά.

Να αφήσει κατά μέρος τις δηλώσεις περί προβοκάτσιας και να βρει τους ενόχους. Να μην στρέφουν τις έρευνες σε λάθος κατεύθυνση και κερδίζουν χρόνο οι δράστες.

Κατάλαβες ανθέλληνα Χριστόφια; Θα αναγκαστείς και θα πεις όλη την αλήθεια πολύ σύντομα. Μαριονέτα ανθελληνικών συμφερόντων.

Βγάλτε τον σκασμό και μην προκαλείτε και από πάνω, ανίκανοι ε ανίκανοι.

Να καταλάβεις ένα πράγμα φαντασιόπληκτε Χριστόφια, ότι η Κύπρος είναι Ελλάδα είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει. Τράβα τώρα στον αδερφό σου τον Ταλάτ και βγάλε το σκασμό μέχρι να βρεις το λείψανο του Τάσσου Παπαδόπουλου. Τι νομίζεις ότι είσαι κανένας σπουδαίος;

Γιατί όπως είχε δηλώσει ο αείμνηστος Εθνικός Ηγέτης Τάσσος Παπαδόπουλος, η Κύπρος είναι Διεθνώς αναγνωρισμένο κράτος, δεν είναι Κοινότητα. Και μάλιστα είναι το δεύτερο Ελληνικό κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: