Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Αποχωρήσεις από το ΛΑΟΣ και κατηγορίες για "παπατζήδες"


Παρενέργειες, διεργασίες και παραιτήσεις στελεχών σημειώνονται στο εσωτερικό του ΛΑΟΣ παρά την εκλογική άνοδο που σημείωσε το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη.

Η πρώτη κωφάλαλη βουλευτής, Δήμητρα Αράπογλου, η οποία έχασε την έδρα στην περιφέρεια αυτή από τον παλιό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Γιώργο Ανατολάκη, αποχώρησε από το ΛΑΟΣ, καθώς θεωρεί ότι ο τοπικός κομματικός μηχανισμός κινήθηκε υπέρ της εκλογής του εσωκομματικού αντιπάλου της.

Σε επιστολή της προς το Γιώργο Καρατζαφέρη, αναφέρει ότι "αποχωρεί με ψηλά το κεφάλι, αφού ποτέ δεν καπηλεύτηκε και δεν εμπορεύτηκε αξίες, συνειδήσεις και ιδανικά, ούτε συμπεριφέρθηκε ως παπατζής -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- της πολιτικής".

Εκτός όμως από τη την κ. Αράπογλου, ο τρίτος σε σταυρούς του ΛΑΟΣ στη Β' Πειραιά, Τρύφων Μπουγάς, παραιτήθηκε από μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος επικαλούμενος ανάλογα αίτια με αυτά που έθεσε η πρώην βουλευτής.

Πηγή: Foreign Press

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα τα αβγα.Δακτυλοι των χλεχλεδοδεξιων της ΝΔ ειναι για να δημιουργησουν εντυπωσεις.Δεν μας πειθετε ρε.Ειστε αχρηστοι και ληγουρια.Για ολα υπαρχει και ενα οριο.Εσεις το ξεπερασατε.Φατε τωρα χλιαρη αντιπολιτευση,γιατι εξουσια δεν ξαναβλεπετε.Τους χαιρετισμους μας στον πιθανο αυριανο αρχηγο σας.Αντε γιατι σας πηρανε στο ψιλο.

Ανώνυμος είπε...

τι πίνεις και δεν μας δίνεις ρε οπαδέ δαπέδου;