Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Χωρίς Μιλάνο στην Τούμπα


Ο έλεγχος της μαγνητικής τομογραφίας έδειξε ότι ο Μιλάνο δεν έχει κάτι το σοβαρό, όμως ο Ηρακλής θα πάει στην Τούμπα χωρίς τον Αργεντινό επιθετικό.

Ο γιατρός του «Γηραιού» διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όμως επειδή ο ποδοσφαιριστής έχει «ιστορικό» με προηγούμενο τραυματισμό του, εισηγήθηκε να ακολουθήσει για μερικές ημέρες μια θεραπευτική αγωγή και ένα συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης ώστε να ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις. Ο Μιλάνο θα επανέλθει στις προπονήσεις στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Αλλωστε υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος που διευκολύνει την κατάσταση. Η εξέλιξη αυτή αφήνει έξω από το ντέρμπι της Τούμπας τον Μιλάνο και ο Προτάσοφ θα κληθεί να αποφασίσει αν στη θέση του δεξιού χαφ θα χρησιμοποιήσει τον Τουμά ή τον Βουτσιά. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να προτιμηθεί ο Σουηδός που έχει εμπειρίες και θα αντέξει στην πίεση της κερκίδας η οποία αναμένεται να είναι μεγάλη.

Αλλη αλλαγή δεν προβλέπεται να κάνει ο Ουκρανός τεχνικός. Οχι, βέβαια, επειδή τον ικανοποίησε η εικόνα της ομάδας στην Καβάλα, αλλά κυρίως επειδή θέλει τη Δευτέρα να έχει στην ενδεκάδα ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν θα επηρεαστούν από την έδρα. Οι Μπόσνιακ και Μιλάνο ήταν δύο πολύ καλές λύσεις, όμως δεν τις έχει στη διάθεσή του ο προπονητής των κυανόλευκων.

Ο Μπόσνιακ, που βρίσκεται στην πατρίδα του, επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: