Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Μήνυμα Ευθύμη Καρανάσιου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Χαλκιδικής Ευθύμης Καρανάσιος θα πραγματοποιήσει την τελευταία προεκλογική του ομιλία απόψε στις 21.00 στον Πολύγυρο (Έξι Βρύσες).

Σε μήνυμά του ο κ.Καρανάσιος αναφέρει:

« Μόλις δύο μέρες πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, οι πολίτες Χαλκιδικής, στέλνουν το δικό τους μήνυμα. Μήνυμα εμπιστοσύνης στην παράταξη που λέει την αλήθεια. Μήνυμα στήριξης στον ηγέτη Κ.Καραμανλή, που
θα αναλάβει το δύσκολο έργο να βγάλει τη χώρα από την κρίση.
Πλησιάζουμε στο τέλος ενός μεγάλου κύκλου συζητήσεων και συναντήσεων με τους πολίτες της Χαλκιδικής. Σε όλα τα χωριά και τις πόλεις του Νομού, οι πολίτες μάς περιβάλλουν με μεγάλη εκτίμηση και εκφράζονται θετικά. Αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον.

Ο τόπος μπορεί να πάει ένα βήμα μπροστά στην ανάπτυξη του και με νέους, ικανούς ανθρώπους. Πιστεύω ότι τα κόμματα σήμερα χρειάζονται το μπόλιασμα της κοινωνίας. Χρειάζονται νέους ανθρώπους. Χρειάζονται ιδέες.

Η ανάπτυξη του τόπου μας απαιτεί δυναμικούς πολιτικούς. Χρειάζεται πολιτικούς που θα στηρίζονται στη δύναμη του λαού της Χαλκιδικής και θα διεκδικούν το καλύτερο για τον τόπο τους.

Σας καλώ να συγκρίνετε και να κρίνετε.

Την Κυριακή, δίνουμε ευκαιρία στους νέους ανθρώπους.

Δίνουμε τη δυνατότητα στη νέα γενιά του τόπου μας να διεκδικήσει.

Να υλοποιήσει ένα νεό όραμα για τη Χαλκιδική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: