Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ


«Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε»

Όπως κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, έτσι και φέτος, η ιαχή «αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε» δόνησε την ατμόσφαιρα των Τεμπών, όπου την Κυριακή τελέστηκε το μνημόσυνο για τα δέκα χρόνια από την μέρα που έξι φίλοι του ΠΑΟΚ έφυγαν από τη ζωή, επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη μετά από ντέρμπι του «Δικεφάλου» με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Ηταν 4 Οκτωβρίου του 1999 όταν το λεωφορείο που μετέφερε τους άτυχους φιλάθλους του ΠΑΟΚ συγκρούστηκε με μικρό φορτηγό και ανατράπηκε στην περιοχή των Τεμπών, με αποτέλεσμα να χαθούν οι έξι νέοι άνθρωποι από τον σύνδεσμο του Κορδελιού, αλλά και ο οδηγός του φορτηγού.

Από τα συντρίμμια του λεωφορείου ανασύρθηκαν νεκροί οι Χαράλαμπος Ζαπουνίδης (20 χρόνων), Δημήτριος Ανδρεαδάκης (25 χρόνων), Χριστίνα Τζιόβα (18 χρόνων), Αναστάσιος Θέμελης (22 χρόνων), Γεώργιος Γκανάτσιος (22 χρόνων), Κυριάκος Λαζαρίδης (17 χρόνων), καθώς και o Αστέριος Αγκζιώτης (68 χρόνων), ο οδηγός του μικρού φορτηγού.

Στο μνημόσυνο της Κυριακής βρέθηκε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, συνοδευόμενος από τον Φερνάντο Σάντος αλλά και αντιπροσωπεία παικτών, αποτελούμενη από τους Μαλεζά, Αραμπατζή και Σνάουτσνέρ.

Ο πρώην πλέον πρόεδρος του Δικεφάλου, Θοδωρής Ζαγοράκης έστειλε στεφάνι, ενώ παρόντες ήταν και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μιλτιάδης Κανώτας, όπως και ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Βρύζας και τυπικά

Τη Δευτέρα θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος του διορισμού του Ζήση Βρύζα ως προέδρου του ΠΑΟΚ και αφού πρώτα γίνει δεκτό το νέο διοικητικό σχήμα από το Πρωτοδικείο.

Την ίδια μέρα, θα γίνει και η μεταβίβαση των μετοχών του Θοδωρή Ζαγοράκη (αξίας 100.000 ευρώ) προς τους εναπομείναντες μετόχους, με τον Ηλία Βιολίδη να φέρεται πως θα παραλάβει το μεγαλύτερο μέρος τους.

Από Δευτέρα προπονήσεις

Τη Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Φερνάντο Σάντος περιμένει την πλήρη επανένταξη των Μουν και Σνάουτσνερ στις ομαδικές προπονήσεις.

Κάτι που αναμένεται να γίνει και με τον Βιτόλο τις επόμενες μέρες, την ώρα που οι διεθνείς επιστρέφουν άλλοι την Τετάρτη και άλλοι την Πέμπτη.

Πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: