Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Αντώνης Βουγιουκλάκης στο ΛΑ.Ο.Σ.


Συνάντηση με τον πρώην πολιτευτή της ΝΔ, διακεκριμένο αρχιτέκτονα κ. Αντώνη Βουγιουκλάκη, είχε σήμερα στα γραφεία του κόμματος ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Με το πέρας της συνάντησης ανακοινώθηκε η προσχώρηση του κ. Βουγιουκλάκη στο ΛΑ.Ο.Σ. Ακολούθησαν οι δηλώσεις:

Γ. Καρατζαφέρης: «Με εξαιρετική χαρά, καλοδεχόμαστε στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό τον κ. Αντώνη Βουγιουκλάκη, ο οποίος υπήρξε εις το παρελθόν συνυποψήφιός μου, στη Β΄ Αθηνών, ένας υπέροχος επιστήμων και ένας αχθοφόρος πολύ μεγάλου ονόματος που έχει αγκαλιάσει, αγαπήσει, για περισσότερο από μισό αιώνα, ο ελληνικός λαό: Το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Ο Αντώνης Βουγιουκλάκης είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει πολλά σε αυτή την κοινή προσπάθεια».

Α. Βουγιουκλάκης: «Με μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση δέχθηκα την πρόσκληση του Προέδρου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, του παλιού και αγαπητού φίλου, Γιώργου Καρατζαφέρη Ενστερνίζομαι όλα αυτά που ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός προβάλλει, έχει προγραμματίσει και υποστηρίζει. Αυτές οι τρεις έννοιες που είχαμε μέσα στην καρδιά μας, όταν ασχοληθήκαμε για πρώτη φορά με την πολιτική, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, βλέπω ότι εδώ βρίσκουν στέγη. Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Όσοι με ξέρουν από κοντά γνωρίζουν ότι όταν θέλω κάτι να επιτύχω, το επιτυγχάνω».

Στο site της Νέας Δημοκρατίας τον έχουν ακόμα σαν Νεοδημοκράτη.

Απεγκλωβίστε τον Βουγιουκλάκη λέμε... προσχώρησε σε άλλο κόμμα πριν ώρες... ξυπνήστε

Δεν υπάρχουν σχόλια: