Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Καρατζαφέρης


Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, στο πλαίσιο της 74ης ΔΕΘ. Θα συναντηθεί με το νομάρχη Θεσσαλονίκης και θα επισκεφθεί το Αστυνομικό Μέγαρο. Στις 13.30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ και θα περιοδεύσει στα περίπτερα της έκθεσης.

Την Κυριακή, ο κ. Καρατζαφέρης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Real News» εκτίμησε ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν θα πετύχει αυτοδυναμία στις προσεχείς εκλογές.

Στο ερώτημα τι θα συμβεί τότε, ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την πεποίθηση ότι «δεν θα φτάσουν σε κύκλο διερευνητικών συζητήσεων, γιατί οι δύο μεγάλοι θα βρουν γέφυρες συνεννόησης. Εξάλλου, δεν τους φοβίζει πολιτικώς απολύτως τίποτα. Και στα εθνικά θέματα ομονοούν υπέρ των θέσεων της Αμερικής και στα οικονομικά ομονοούν υπέρ των Βρυξελλών και στις λοβιτούρες είναι μαζί. Επομένως δεν έχουν καμία διαφορά».

Εξάλλου, στο ερώτημα αν ο ίδιος θα θελήσει να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ στην περίπτωση που ανοίξει τέτοιο θέμα, απάντησε δηλώνοντας ότι «δεν με ενδιαφέρει να αγοράσω οικογενειακό τάφο».

Πηγή: Ant1 Online

Δεν υπάρχουν σχόλια: