Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

«Ναυάγησε» η υποψηφιότητα Ψινάκη με τον ΛΑ.Ο.Σ


Μετά την γενική αντίδραση και την απειλή αποχώρησης από τον εκλογικό αγώνα, από μεγάλη μερίδα βουλευτών και στελεχών ο Καρατζαφέρης αναγκάστηκε να πάρει πίσω την υποψηφιότητα του Ψινάκη με τον ΛΑ.Ο.Σ

Τώρα βέβαια ψάχνεται για το πώς θα το “σερβίρει” στον κόσμο του ΛΑ.Ο.Σ, αλλά έπρεπε να ξέρει ότι τα διαφημιστικά τρυκ που χρησιμοποιεί για να είναι στην επικαιρότητα (γιατί μάλλον περί αυτού επρόκειτο) μερικές φορές γίνονται μπούμερανγκ.

Ας τρέξει τώρα να εξηγήσει στους ψηφοφόρους του τα “ανεξήγητα” Ασφαλώς και δεν πρέπει να φανεί ότι αρνήθηκε ο Ψινακης αλλά ότι ο Καρατζαφέρης το μετάνιωσε η «πειθάρχησε» στις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Δυστυχώς όμως για αυτόν έχει μπλέξει με «διάολο» που τα λέει με το όνομα τους όλα.

Πηγή: Ixnos

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κριμα στον κυριο καρατζαφερη και θελαμε να τον ψηφησουμε, αλλα με τετοιες πατατες που κανει εδειξε τον πραγματικο του εαυτο. ηχαμε την εντυπωση οτι ειναι σοβαρος και αυτος και το κομμα του. ΑΚΟΥ ψινακη. σε λιγο θα ζυτηση και τον εθνικο σταρ. τσιρκο θελει να κανει το κομμα του? ΚΡΙΜΑ κυριε καρατζαφερη ΚΡΙΜΑ. και σοβαρολογω.

Ανώνυμος είπε...

O Ψινάκης σε πείραξε?Τουλάχιστον θα γελούσαμε λίγο,και θα τους τα έχωνε.Όταν έβαλε την Σαρρή δεν σε πείραξε?Και ποιος είναι σοβαρός δηλαδή?Ο Άδωνις ή ομήπως ο Βα'ί'τσης?ΕΛΕΟΣ