Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Προκλητικοί οι Σκοπιανοί


Ευκαιρία για πολιτικές προκλήσεις φαίνεται ότι έψαχναν οι Σκοπιανοί λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της χώρας του με την Ελλάδα. Οι οπαδοί της γειτονικής χώρας εκδήλωσαν το θράσος και το κόμπλεξ απέναντι στη χώρα μας με ένα απαράδεκτο πανό που έγραφε «Kick Hell-Ass». Μετά την λέξη «Macedonian basketball team» που αναγράφεται στις φόρμες των Σκοπιανών αθλητών, οι οπαδοί της ΠΓΔΜ συνεχίζουν να ρίχνουν «λάδι στην φωτιά».

Η φωτογραφία αυτή έχει τραβηχτεί έξω από το γήπεδο όπου η χώρα τους θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας στην πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Μάλιστα, στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα ότι πάνω στα μπλουζάκια που φορούν οι Σκοπιανοί στα χρώματα της χώρας τους αναγράφεται η λέξη «Μακεδονία».

Συγκεκριμένα 200 φίλαθλοι της ΠΓΔΜ, βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της παλιάς πόλης του Πόζναν και φωνάζουν ρυθμικά «Μακεδονία... Μακεδονία», ονομασία που αναγράφεται επίσης και στις φανέλες που φορούν, με το κλίμα να είναι ήδη... τεταμένο και να αναμένεται να μεταφερθεί και εντός του γηπέδου σε λίγες μερικές ώρες. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι όλοι-ακόμα και μικρά παιδιά- είναι βαμμένοι με τον ήλιο της Βεργίνας...

Πηγή: Gazzetta.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος και ντροπή τους αλλά γύρισε μπούμερανγκ με όλα τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.Και νικήσαμε.Ούστ στα σκοπιανά σκυλιά που είχαν τον ήλιο της βεργίνας.Ότι και να κάνουν Μακεδονία,ούτε ήταν ούτε είναι ούτε θα γίνουν ποτέ.Η Μακεδονία είναι ελληνική.Και να φάνε τα λυσακά τους τα σκοπιανά σκουπίδια.