Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Με αιμορραγία και πόνους έφθασε στα επείγοντα μετά από περίεργο σεξ στην Κομοτηνή

ΒΙΤΣΙΑ ΠΟΥ …ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

Ένα υπερμεγέθες αχλάδι αφαίρεσαν γιατροί από τον πρωκτό συμπολίτη μετά από προσπάθεια τριών ωρών

Δεν είναι η πρώτη φορά, αφού χρειάστηκε η επέμβασή τους για να βγάλουν πολλά αντικείμενα στο παρελθόν όπως μπουκάλι, καλαμπόκι, ή κολονάτο ποτήρι…

Θα μπορούσαν οι ενδιαφερόμενοι να εξασφαλίσουν για την ηδονή τους μη επικίνδυνα αντικείμενα από το κατάστημα του sex shop που προφανώς απέφυγαν να επισκεφθούν για να μην στοχοποιηθούν. Να όμως που συμβαίνουν τα ανέλπιστα.

Η περιπέτεια ενός συμπολίτη μας οικογενειάρχη απασχόλησε ιατρικά το Σισμανόγλειο νοσοκομείο όταν έφθασε τις απογευματινές ώρες στην μονάδα επειγόντων περιστατικών με αιμορραγία και οξύ πόνο για να αποκαλύψει στους γιατρούς ότι κατά την διάρκεια μιας διαφορετική σεξουαλικής συνεύρεσης τοποθετήθηκε στον πρωκτό του ένα υπερμεγέθες αχλάδι που ήταν αδύνατον να βγει.

Αμέσως ξεκίνησε μια προσπάθεια χειρουργικά αφαίρεσης του ξένου σώματος που προκάλεσε και την αιμορραγία και μετά από μια διαδικασία που κράτησε τουλάχιστον τρεις ώρες, αφαιρέθηκε το φρούτο και ο συμπολίτης με την αγωγή που του δόθηκε και το μάθημα που πήρε για να προσέχει τι χρησιμοποιεί στις ερωτικές του εξάρσεις, αναχώρησε για το σπίτι, την σύζυγο και τα παιδιά του.

Πάντως τέτοια περιστατικά με τοποθέτηση αντικειμένων στα γεννητικά όργανα και τον πρωκτό έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τους γιατρούς που χρειάστηκε να αφαιρέσουν μπουκάλι, κολονάτο ποτήρι, καλαμπόκι κι άλλα αντικείμενα όταν κάθε προσπάθεια του ενδιαφερόμενου να αποφύγει την γνωστοποίηση του περιστατικού την έμμεση διαπόμπευση ήταν πλέον αδύνατη και η ιατρική επέμβαση ήταν η μόνη σωτήρια λύση.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο εν λόγω κύριος έφθασε με αιμορραγία σε κακή ψυχολογική κατάσταση και ήταν απόλυτα συνεργάσιμος προκειμένου να απαλλαγεί από το φρούτο που χρησιμοποιήθηκε για την σεξουαλική του ικανοποίηση.

Θα μπορούσαν οι ενδιαφερόμενοι να εξασφαλίσουν για την ηδονή τους μη επικίνδυνα αντικείμενα από το κατάστημα του sex shop που προφανώς απέφυγαν να επισκεφθούν για να μην στοχοποιηθούν στην Κομοτηνή, να όμως που συμβαίνουν τα ανέλπιστα και τα ατυχήματα οπότε τα πράγματα περιπλέκονται.

Μελαχροινή Μαρτίδου

Πηγή: Χρόνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: