Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Ας κάνουμε κάτι χρήσιμο, να στείλουμε τα γερόντια στα σπίτια τους


Κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι κανόνισαν ούτως ώστε να κατέβουν δύο υποψήφιοι από τον Πολύγυρο με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, για να μοιραστούν οι ψήφοι και να ξαναβγούνε οι ηλικιωμένοι αυτοί κύριοι βουλευτές.

Αφού λοιπόν το μαγειρέψατε κατά αυτόν τον τρόπο, εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ψηφίσουμε αυτούς τους δύο υποψήφιους από τον Πολύγυρο.

Εσείς όμως πολιτικάντηδες θα πάτε στα σπίτια σας και αφού πάτε στα σπίτια σας, τότε να καθίσετε να αναρωτηθείτε τι σας συνέβη.

Έχετε και δουλειές να κάνετε, δύο από εσάς πρέπει να βάψετε και το μαλλί. Χώρια ότι ο ένας βάφει και το μουστάκι. Αλήθεια σε τι πανικό βρίσκεται αυτός και έριξε και την σελίδα του;

Όταν θα ιδρυθεί σώμα γερουσίας στην Ελλάδα, θα σας έχουμε υπ' όψιν μας, γέροντες πολιτικοί της Αρναίας, της Ιερισσού και της Κασσάνδρας.

Σπίτια σας γρήγορα, αρκετά κοροϊδέψατε τον κόσμο τόσα χρόνια.

Όσο για το ΠΑΣΟΚ, περιμένουμε... και εκεί κάτι αντίστοιχο πάνε να κάνουν.

Όσο για σένα πονηρό γερόντιο, που όσο ακόμα τα παιδιά (η Ιφιγένεια και ο Ευθύμης) περιμένανε την τελική έγκριση αν είναι ή όχι στο ψηφοδέλτιο, έτρεξες να κλείσεις για την τελευταία Παρασκευή αίθουσα για ομιλία στον Πολύγυρο. Θα φας κι εσύ καλό φούμο.

Ότι είχατε να δώσετε το δώσατε, αδειάστε μας την γωνιά τώρα να περάσουν νέοι άνθρωποι. Συνεννοηθήκαμε γαλάζιοι δεινόσαυροι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: