Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα του Αγγελιοφόρου.



Εδώ και πολλές ημέρες η εφημερίδα Αγγελιοφόρος της Θεσσαλονίκης δημοσιεύει σε καθημερινή βάση ρεπορτάζ για την Χαλκιδική. Θέλουν να αναδείξουνε λένε τα προβλήματα που υπάρχουν στην Χαλκιδική.


Πολλές φορές έχουμε σκεφθεί αν αυτό το κάνουν από δημοσιογραφική διαστροφή ή γιατί θέλουν να προωθήσουν σε άλλους προορισμούς τους τουρίστες και τους επισκέπτες.


Φυσικά και όλα τα blogs της Χαλκιδικής καθημερινά ασχολούνται με τα προβλήματα που έχει ο τόπος μας. Δεν κρύβουμε τα προβλήματα που υπάρχουν, τα αναδεικνύουμε για να βρούνε λύση.


Επειδή λοιπόν η δημοσιογραφία του Αγγελιοφόρου κάπου στοχεύει, κατά την άποψη μας στην δυσφήμιση της Χαλκιδικής και όχι στην ανάδειξη των προβλημάτων της (όμως όπως και να είναι φυσικά και αναδεικνύει μέσα σε αυτά τα ρεπορτάζ και προβλήματα της Χαλκιδικής), δεν χρειαζόμαστε τον Αγγελιοφόρο για να μας υποδείξει ούτε λίγο ούτε πολύ να πηγαίνουμε προς τις ακτές της Πιερίας.


Διότι κύριοι του Αγγελιοφόρου, η Πιερία είναι ο δεύτερος προορισμός των Χαλκιδικιωτών μετά την Χαλκιδική. Πιστεύουμε ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έχουν στόχο να πλήξουν την Χαλκιδική, δεν χρειάζεται παρότρυνση από τον Αγγελιοφόρο για να πάμε στην Πιερία. Θα περιμέναμε έστω ένα δημοσίευμα για τα προβλήματα της Πιερίας στον Αγγελιοφόρο. Πράγμα που δεν υπάρχει.


Επειδή είναι καθημερινή η ενασχόληση μας με την Πιερία, γνωρίζουμε πολύ καλά τα προβλήματα της και υπεύθυνα σας λέμε ότι στην Πιερία είναι πολύ χειρότερα από την Χαλκιδική. Γιατί λοιπόν δεν αναδεικνύουν αυτά τα "προβλήματα";


Να σας πούμε κάτι ακόμα, η Γερακινή δεν νοιώθει καθόλου μοναξιά, ούτε αισθάνεται αποκομμένη από τον Πολύγυρο, διότι κύριοι του Αγγελιοφόρου θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι η Γερακινή και οι Καλύβες είναι το ίδιο Πολύγυρος όσο είναι και ο πεζόδρομος του Πολυγύρου και οι Έξι βρύσες.


Η Γερακινή και οι Καλύβες κατοικούνται από Πολυγυρινούς ανέκαθεν. Πριν ακόμη πέσει η Γερακίνα στο πηγάδι της Γερακινής που λέει το δημοτικό τραγούδι.

Κύριοι του Αγγελιοφόρου, καμία τοπική αυτοδιοίκηση του Πολυγύρου δεν εγκατέλειψε ποτέ την Γερακινή και τις Καλύβες. Δεν μιλάτε για την Πελοπόννησο, για τον Πολύγυρο μιλάτε, άρα όλοι γνωρίζουν ότι λέτε ψέματα.

Εάν ήσασταν καλοπροαίρετοι θα γράφατε ότι είναι επίγειος παράδεισος οι Καλύβες, η Γερακινή, το Τρίκορφο και τα Ψακούδια.

Πάντως ειλικρινά περιμένουμε ένα αντίστοιχο δημοσίευμα για την Πιερία. Η οποία επαναλαμβάνουμε είναι ένας πολύ αγαπημένος προορισμός μας και την επισκεπτόμαστε τακτικά. Η Πιερία αγαπητοί κύριοι έχει και αυτή πολλά προβλήματα, ασχοληθείτε με αυτά. Αρκετά δυσφημίσατε την Χαλκιδική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: