Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ηρθαν στα χέρια στη ΝΟΔΕ Β' Θεσσαλονίκης!



Μπορεί στη Διοικούσα της περασμένης Δευτέρας να μην καταγράφηκαν πολιτικές εντάσεις, όμως αυτό δε συνέβη στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΟΔΕ Β΄Θεσσαλονίκης της ΝΔ, που προηγήθηκε. Κι αυτό, γιατί στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον τέταρτο όροφο των κομματικών γραφείων της ΝΔ Θεσσαλονίκης με θέμα την εκλογική αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών τα αίματα άναψαν, ενώ έπεσε και μπουνίδι!

Ολα αυτά μεταξύ του αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ, Γιάννη Κολασίδη και του μέλους της Εκτελεστικής, Γιώτη Τσικούδη, που ήρθαν στα χέρια κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, η οποία, φυσικά, διακόπηκε!

Η διαφωνία προήλθε πάνω στη συζήτηση για τους λόγους που η ΝΔ έχασε εκλογικά ποσοστά στη δεύτερη εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, όπου οι δύο «γαλάζιοι» επέρριπταν ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Πέραν του εκλογικού αποτελέσματος, βέβαια, οι λόγοι για την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο νεοδημοκρατών έχουν βαθύτερες αιτίες. Τι αφορούν; Το ποιος θα διεκδικήσει την προεδρία της ΝΟΔΕ, μια θέση που ύστερα από την καθαίρεση του Δημήτρη Παρχαρίδη παραμένει ουσιαστικά ακέφαλη καθώς χρέη προέδρου ασκεί ο πρόεδρος της Διοικούσας, Βάκης Φραντζής, ο οποίος πάντως δεν ήταν παρών στο επεισόδιο.

Οσο για το θέμα του διαδόχου του κ. Παρχαρίδη, φαίνεται ότι τελικά δε θα γίνει νέα εκλογική διαδικασία, αλλά θα διοριστεί νέος πρόεδρος από τη Ρηγίλλης. Ως φαβορί για τη θέση ακούγονται τα ονόματα του εκπαιδευτικού Κώστα Βογιατζή και του πρόεδρου της ΔΑΚΕ των ΕΛΤΑ, Κώστα Πάλλα.

Πηγή: Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: