Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Συνασπισμός και Οικολόγοι Πράσινοι



Αλέξης εναντίον Αλέκου του νέου Ξανθόπουλου.

Αλέκος εναντίον Αλέξη και Συνασπισμού.

Συνιστώσες κατά Κουβέλη και ανανεωτικής πτέρυγας.

Ανανεωτική πτέρυγα εναντίον όλων.

Επειδή μας έχουν ζαλίσει τα αζάλιστα, ένα λέμε μόνο. Συνασπισμός και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχουν τελειώσει πολιτικά, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με αυτούς τους τελειωμένους.

Ένα πράγμα δεν έχουν καταλάβει, ότι μια συνιστώσα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν καταλάβει το "τρένο" της ανανεωτικής αριστεράς με μηχανοδηγό τον Τρεμόπουλο.

Τον Τρεμόπουλο και τους Οικολόγους Πράσινους τους παρακολουθούμε προσεκτικά στις κινήσεις τους και θα σας ενημερώνουμε σχετικά με την πορεία τους.

Ένα δίκιο το έχουν ο Κουβέλης και η ανανεωτική πτέρυγα. Η ανανεωτική αριστερά πλέον εκφράζεται από τους Οικολόγους Πράσινους. Δεν ξέρουμε αν θα γίνουν δεκανίκι ή όχι του ΠΑΣΟΚ μετά τις βουλευτικές εκλογές ή θα ακολουθήσουν αυτόνομη πορεία.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Συνασπισμός / ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα είναι εκτός βουλής. Άρα δεν έχει νόημα να παρακολουθούμε τους θεατρινισμούς του Αλαβάνου.

Ενδεικτικά για την σύγχυση που επικρατεί, υποδέχεται τον Τσίπρα ο Συνασπισμός και όχι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στον Πολύγυρο.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε απλά εμείς, που κάναμε σκληρή κριτική στον Τρεμόπουλο και στους Οικολόγους ότι, όταν ο Τρεμόπουλος έκανε τις ταρζανιές για τον Κεμάλ, το ψευτομακεδονικό λεξικό κλπ κλπ, οι Οικολόγοι Πράσινοι ήταν συνιστώσα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Άρα ο Τρεμόπουλος δεν εξέφραζε προσωπικές απόψεις, αλλά τις απόψεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Θα επανέλθουμε όποτε υπάρχει λόγος και θα σας κρατούμε ενήμερους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: