Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Δήμητρα στα FM με μήνυμα (και) προς τον Γιώργο



«Οποιαδήποτε στιγμή μου ζητηθεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να σταθώ δίπλα στο κόμμα που ίδρυσε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη». Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου τονίζει σε κάθε ευκαιρία την επιθυμία της να παίξει ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου.

Η συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Κρήτη FM 87,5 και στους δημοσιογράφους Ειρήνη Βανταράκη και Θάνο Μακρογαμβράκη, ήταν μια κουβέντα χωρίς το φόβο του «πολιτικά ορθού», μια συζήτηση από καρδιάς...

Ετσι, η Δήμητρα αποκάλυψε ότι οι σχέσεις της με τον Γιώργο Παπανδρέου εξακολουθούν να βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια στον «πάγο», ενώ δεν δίστασε να «καρφώσει» πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που κάποτε έπιναν νερό στο όνομα της και τώρα κάνουν πως δεν την ξέρουν. Ακόμη, δεν φοβήθηκε να πει την αλήθεια για όλα όσα έζησε, ως μικρό παιδί στο Ηράκλειο της Κρήτης, για τη χρυσή δεκαετία της Ολυμπιακής, το ιστορικό νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου κατά την επιστροφή τους από το Χέρφιλντ, τις μοναχικές στιγμές που έζησε μετά το θάνατο του καθώς και ότι σήμερα αυτό που την ενοχλεί είναι πως κάποιοι προβάλλουν μόνο το lifestyle κομμάτι της ζωής της.

Χαλαρή και άνετη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου είχε την ευκαιρία ακόμη και να... μερακλώσει, ακούγοντας την αγαπημένη της μουσική και να μιλήσει με τους ακροατές, που θέλησαν δημόσια να εκφράσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό της.

«Η εκλογική περιφέρεια που με ενδιαφέρει είναι η Κρήτη» είπε σταράτα σε κάποια στιγμή της συζήτησης. «Θα ήθελα να ήμουν μια από τους βουλευτές της Λεβεντογέννας, γιατί ξέρω πολύ καλά την αγάπη που έδειξαν στον σύζυγό μου. Εχω να θυμάμαι απίστευτα συγκινητικές στιγμές από τις τότε επισκέψεις μας στη Μεγαλόνησο».

Περισσότερα: Espresso

Σιγά να μην μπεί σε ψηφοδέλτιο η Δήμητρα Λιάνη ενώ ζεί η Μάργκαρετ...

Θα τον μαστιγώσει τον γιό της τον Γ.Α.Π. αν την βάλει στο ψηφοδέλτιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: