Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Το χαρτί Καρατζαφέρη

Πάντως, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας, δέχτηκε τις επικοινωνιακές συμβουλές του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος καθόταν δίπλα του. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τον είδε ότι ήταν «μαγκωμένος» και του έκανε «πάσα» ένα σημείωμα, όπου του έγραφε: «Είσαι μαγκωμένος, ανοίξου». Ο Αλαβάνος το διάβασε και κούνησε απλώς το κεφάλι του.

Πηγή: Απογευματινή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι Πολιτικές φιλίες είναι αυτές?

Άκου εκεί μαγκωμένος...!!!

Θα ξεχάσουμε και τα Ελληνικά που ξέρουμε...

Ο Περιστερόπουλος του Βοσπόρου σε debate, έλεος ρε παιδιά. Τον θυμόσαστε μια φορά που έσκουζε γιατί δεν τον αφήναν να πάει στο debate και έγινε ένας ολόκληρος πανικός? Θέλω να συναντήσω τον Καραμανλή και τέτοια έλεγε. Τα θυμάστε αυτά?

Τον Παπαθεμελή γιατί δεν τον είχαν στο debate? Δεν είναι αρχηγός κόμματος που κατέβηκε στις προηγούμενες εκλογές?

Και γιατί να μη βγεί ο Παπαθεμελής Ευρωβουλευτής? Καλύτερος είναι ο Τρεμόπουλος?

Καλό θα ήταν και οι Οικολόγοι Πράσινοι να μην γίνουν Ευρωβουλευτές, έχουν δουλειές να κάνουν εδώ. Να περιποιηθούν τραυματισμένα πουλάκια, να αφήσουν μερικά τσουβάλια με οχιές στον Χολομώντα και στην Κερκίνη μη χαλάσει το οικοσύστημα... και άλλες τέτοιες ασχολίες... να διαμαρτύρονται μη τυχόν κάνας τσοπάνης σκοτώσει κάνα λύκο... να πάει ο Τρεμόπουλος σε καμιά παρουσίαση κανενός "Μακεδονικού" αναγνωστικού... να πάει να καταγγείλει την Ελλάδα για τους Σλάβους... έχει δουλειές να κάνει κι αυτός ο έρμος...