Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Το blog Ανήλια είναι γεγονός

Το blog μας ξεκινάει από σήμερα την παρουσία του στην Μπλογκόσφαιρα.
Θα ασχολούμαστε με ότι μας τραβάει την προσοχή και ό,τι μας αρέσει.
Δεν φιλοδοξούμε να είμαστε ένα "blog ενημέρωσης".

Θα είμαστε απλά "Τα Ανήλια" και θα αγναντεύουμε από τις Πουρνάρες τον υπόλοιπο Πολύγυρο, την Χαλκιδική, την Θεσσαλονίκη και όχι μόνο... μέχρι την Πελοπόννησο θα φτάνουμε!

Με λίγα λόγια θα ασχολούμαστε με τα πάντα και θα γράφουμε για όλα. Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσουμε στην Οικολογία και στο Περιβάλλον, τις εκδρομές και τα ταξίδια.

Μπορείτε να γράφετε τα σχόλια σας ελεύθερα στα θέματα που δημοσιεύουμε.

Όποιος δεν προσκύνησε τις Έξι Βρύσες για να πιεί από το θεϊκό νερό τους, δεν έχει γνωρίσει τίποτα στη ζωή του.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΛΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ!ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ

Τα Ανήλια είπε...

Από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαστε ακροδεξιοί και φασίστες; Το blog αυτό είναι ενημερωτικό και Πολιτιστικό, θα ασχοληθεί με πολλά θέματα.

Αν είσαι οπαδός του ΛΑΟΣ, ας πρόσεχες. Κριτική θα ασκούμε και στην Τζαβέλλα και στον Καρατζαφέρη.

Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο σου, άποψη σου.

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο αγαπητέ φίλε περί φασισμού, το ποίημα τσιριτρό ήταν τραγούδι της φασιστικής νεολαίας του Ιταλού δικτάτορα Μουσολίνι !!!!

Ανώνυμος είπε...

σαν φασιστάκια που είστε αμέσως πήγε το μυαλό σας ότι μπορεί να είμαι οπαδός του Καρατζαφέρη. Ωστόσο εγώ δεν έχω δει άλλο σοβαρό blog να αναρτά θέματα από την ιστοσελίδα της χρυσής αυγής, εσύ αν είδες πες μου και εμένα. Εξάλλου και το γαλανόλευκο χρώμα που επικρατεί στο blog σας ενισχύει αυτή την άποψη. Και φυσικά δεν είμαι ούτε κομμουνιστής ούτε γενικά αριστερίζων για να καταλάβω κάποια πράγματα. Σε κάθε περίπτωση πάντως όλες οι απόψεις είναι σεβαστές και χαίρομαι πολύ που αυξάνονται τέτοιου είδους ιστοσελίδες συζήτησης και προβληματισμού στον Πολύγυρο, από όπου και αν προέρχονται αυτές.

Τα Ανήλια είπε...

Αγαπητέ Φίλε.

Η αναδημοσίευση από τη Χρυσή Αυγή αφορά την αξιοπιστία του Καρατζαφέρη και μόνο. Δεν ήταν η μοναδική ανάρτηση για τον ΛΑΟΣ.

Εκτός αυτού η Χρυσή Αυγή είναι νόμιμο κόμμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι την υποστηρίζουμε κιόλας. Αλλά θα ήταν αντιδεοντολογικό να αντιγράψουμε κάτι χωρίς να αναφέρουμε την πηγή.

Μάλλον βιάστηκες να βγάλεις συμπεράσματα. Όσο για το γαλάζιο χρώμα, είναι πρότυπο του blogspot, δεν καθίσαμε να το χρωματίσουμε οι ίδιοι.

Νομίζουμε ότι είναι δικαιωμά μας να ασχοληθούμε με τις Ευρωεκλογές, δεν είμαστε οι μόνοι που το κάνουμε. Όλα τα blogs σχολιάζουν τις Ευρωεκλογές. Αύριο - μεθαύριο μπορεί να αναδημοσιεύσουμε κάτι από την άκρα αριστερά. Σημαίνει ότι την υποστηρίζουμε κιόλας;

Αν μας στείλουν ανακοίνωση Νομαρχιακές επιτροπές κομμάτων και δεν τις δημοσιεύσουμε ή δείς ότι προβάλλουμε την Χρυσή Αυγή, τότε θα μπορούσες να πείς ότι είμαστε φασίστες.

Να είσαι καλά και σεβαστές οι απόψεις σου, όπως και του κάθε σχολιαστή.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΔΟΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΗΛΗΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ? ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!! τι τα θέλετε τα ...μπλόγκ και τις τεχνολογίες. ΣΤη "ζωή του παιδιού" έχετε ακόμη μείνει!!!