Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Η ΝΔ είναι δεύτερο κόμμα, λέει ο Π. Ψωμιάδης



Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε χτες, ύστερα από μακρά περίοδο σιωπής, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης μιλώντας στον «Flash» επανέφερε την παλιά του κριτική για «τα χανουμάκια της κυβέρνησης» και υποστήριξε ότι κάποιοι «γαλάζιοι» παίρνουν «ληγμένα χάπια». «Ακόμη κάποιοι δεν έχουν πάρει το μήνυμα και πιστεύουν ότι η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα», σημείωσε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, έστειλε εκ νέου προειδοποιητικές βολές προς το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ΠΑΣΟΚ με παλιά υλικά», ενώ άνοιξε σκληρό μέτωπο με τους Οικολόγους, λέγοντας ότι πολλοί από αυτούς «ρυπαίνουν με σκουπίδια την κοινωνία και την εξωτερική μας πολιτική».

Μπέηδες

Για το κυβερνών κόμμα σημείωσε ότι δε θα αφήσει «να το ρίξουν κάποιοι στον γκρεμό. Είναι κάποιοι μπέηδες σε όλα τα κόμματα, είναι οι πρίγκιπες, είναι τα χανουμάκια γύρω από τους υπουργούς, είναι πολλοί. Ακόμη κάποιοι δεν έχουν πάρει το μήνυμα. Ακόμη κάποιοι πιστεύουν ότι η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα. Εθελοτυφλούν. Σας λέω λοιπόν ότι η ΝΔ είναι δεύτερο κόμμα», σημείωσε ο κ. Ψωμιάδης. Και πρόσθεσε:

«Είμαστε πολύ κοντά στην επιτυχία. Μπορούμε να αναστρέψουμε το κλίμα, να αλλάξουμε νοοτροπία, να φύγουμε μπροστά. Είναι φοβισμένη η κυβέρνηση. Κάποιοι παίρνουν ληγμένα χάπια, δεν έχουν ξυπνήσει και αυτό δεν αφορά τους υπουργούς, αλλά όλους αυτούς που διοικούν σήμερα την κρατική μηχανή. Πιθανόν κάποιοι να έχουν βολευτεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΑΣΟΚ με παλιά υλικά

Απαντώντας στο ερώτημα για τα περί βαρβαρότητας έκανε λόγο για μια αξιωματική αντιπολίτευση «που δυστυχώς δεν είναι αυτή που εγώ θα περίμενα. Πέντε χρόνια τώρα στην αντιπολίτευση και δε βλέπω κάτι διαφορετικό. Βλέπω ένα ΠΑΣΟΚ με παλιά υλικά. Εγώ θέλω ένα ΠΑΣΟΚ δυνατό για να σπρώξει προς τα εμπρός και την κυβέρνηση». Οσο για τη λέξη βαρβαρότητα σημείωσε ότι «αποτελεί έλλειψη σοβαρότητας και σεβασμού στον αντίπαλο, στον οποιονδήποτε αντίπαλο».

«Οι Οικολόγοι ρυπαίνουν»

Ανοιξε μέτωπο με τους Οικολόγους, που όπως είπε «τους δώσαμε μεγάλη αξία. Πολλοί απ' αυτούς ρυπαίνουν, αν θέλετε, με σκουπίδια την κοινωνία και την εξωτερική μας πολιτική. Τι θα πει ''Οικολόγοι''; Έχουν πρόγραμμα στην παιδεία, στην εξωτερική πολιτική, στην υγεία; Τους θεοποιήσαμε τώρα ξαφνικά. Ελεος πια», σημείωσε με νόημα.

Για τα παπαγαλάκια

Οσον αφορά στην επικοινωνιακή πολιτική της ΝΔ και τα περιβόητα παπαγαλάκια φάνηκε να μη συμφωνεί με την επιλογή: «Ομως δεν αποκλείεται τα παπαγαλάκια να είναι και ευεργετικά και ευχαριστούμε τον Λευτέρη Πανταζή που μας τα θύμησε πριν από πολλά χρόνια, γιατί αυτός ανακάλυψε τα παπαγαλάκια. Τώρα το μόνο τραγούδι που μας λείπει είναι το ''Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά''».

ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Πηγή: Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: