Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Στόχος των Οικολόγων η ανατροπή του σκηνικού

Η πολιτική ζωή μετά τις 7 Ιουνίου δεν θα είναι καθόλου ίδια, τόνισε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στις επιθέσεις που δέχονται τις τελευταίες ημέρες, έκανε λόγο για εμπόρους του πατριωτισμού που προσπαθούν να τους συκοφαντήσουν.



Δίνοντας το στίγμα των Οικολόγων Πράσινων, είπε ότι αυτό που επιδιώκουν είναι η ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στη χώρα μας, προσθέτοντας ότι ο ΛΑΟΣ και τα κόμματα της Αριστεράς και όλοι όσοι προσπαθούν να τους κάνουν κοντύτερους, πρέπει να αντιληφθούν τη νέα κατάσταση που δημιουργείται.

Αυτό που θα συμβεί μετά το θετικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, όπως είπε, είναι να συγκροτηθεί επιτέλους και στην Ελλάδα ένας αξιόπιστος, εναλλακτικός, πράσινος πολιτικός πόλος.

Αναφορικά με το θέμα των συνεργασιών μελλοντικά, είπε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν μπορεί να είναι το δεκανίκι καμίας εξουσίας, είτε κεντρικής είτε τοπικής.

Πηγή: Έθνος

Ο Τρεμόπουλος λέει ότι κάποιοι θέλουν να τον συκοφαντήσουν και κατονομάζει τον ΛΑΟΣ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Δεν ξέρουμε αν έχει δίκιο ή όχι, όμως επειδή τα γραπτά μένουν, θα κάνουμε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο με παλαιότερες δηλώσεις του και θα σας ενημερώσουμε σχετικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: