Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός


ΣΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ Ο ΠΑΤΕΛΗΣ - ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΘΗΒΩΝ Η ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ

Σε ειδικά ανακατασκευασμένα κελιά, στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα κρατηθούν οι προφυλακισθέντες της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, γενικός γραμματέας του κόμματος, και ο βουλευτής Γιάννης Λαγός, οι οποίοι έφτασαν στις φυλακές λίγο μετά τις 5 το απόγευμα.

Όπως έγινε γνωστό οι κύριοι Μιχαλολιάκος και Λαγός θα προαυλίζονται ξεχωριστά.

Την ίδια ώρα, ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας, Γιώργος Πατέλης, θα μεταφερθεί στο κατάστημα Μαλανδρίνου Βόλου και η προφυλακισθείσα ανθυπαστυνόμος στον Ελαιώνα Θηβών.

Η άφιξη του Νίκου Μιχαλολιάκου και του Γιάννη Λαγού στον Κορυδαλλό ήταν «επεισοδιακή» καθώς μόλις η αυτοκινητοπομπή που τους μετέφερε έφτασε έξω από το κτίριο των φυλακών, ένας αστυνομικός της ομάδας «Ζ» έπεσε στο έδαφος, χωρίς να τραυματιστεί.


Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες, ο αστυνομικός πιθανότατα να αιφνιδιάστηκε και να έχασε την ισορροπία του, όταν η αυτοκινητοπομπή με τους δύο προφυλακιστέους ενημερώθηκε πως θα μπει τελικά από άλλη είσοδο στις φυλακές από αυτή που είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης, κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο Γιάννης Λαγός καθώς εμπλεκόταν άμεσα μεταξύ άλλων και στις συνομιλίες το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα.


Οι ανακριτές της υπόθεσης με τη σύμφωνη γνώμη και των δυο εισαγγελέων επεφύλαξαν την ίδια ποινική μεταχείριση -προφυλάκιση- και στον θεωρούμενο ως επικεφαλής του πυρήνα της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: