Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Επιμελητήριο Χαλκιδικής - Δελτίο Τύπου για την 2η Έκθεση Χαλκιδική 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπό την αιγίδα του  Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και με την υποστήριξη του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης , του Δήμου Ν. Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ο.Π.Α.) του Δήμου, διοργανώνεται από τις 9 έως 11 Αυγούστου 2013 στην προβλήτα των Ν. Μουδανιών, η 2η Έκθεση  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2013, με θέμα :

«Υγραεριοκίνηση Αυτοκινήτου – Ενέργεια – Δόμηση – Οικιακός Εξοπλισμός - Βιβλίο».

Στην έκθεσή μας ο τελικός επισκέπτης αλλά και ο εκθέτης, θα μείνει ικανοποιημένος,
 γιατί ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής των εκθέσεων είναι  απλά ο ιδανικότερος.

Γιατί η έκθεση μας είναι στην καλύτερη ημερομηνία παραγγελιοληψίας και αποτελεί σημείο αναφοράς, συνάντησης και ενημέρωσης.
Γιατί 70 κορυφαίες επιχειρήσεις παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στην προβλήτα των Ν. Μουδανιών.


Μόνο μαζί και ενωμένοι μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να δώσουμε νέα  δυναμική στην αγορά της Χαλκιδικής, να δημιουργήσουμε νέες ευκαιρίες στην προώθηση και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι :
Παρασκευή     19:30 – 24:00
Σάββατο          19:30 – 24:00
Κυριακή           19:30 – 24:00

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10  Αυγούστου και ώρα 21:00 από τον υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κο Θεόδωρο Καράογλου.

Η είσοδος για όλο το 3ημερο θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις : πολιτιστικές – χορευτικές,  αθλητικές   (από συλλόγους Teakwood, kickboxing, μοντέρνο χορό, Latin, Ζumba, hip-hop, αερόμπικ κλπ.), ζωντανή μουσική.

Την Τρίτη 6 Αυγούστου και ώρα  13:30 στην αίθουσα του Δ.Σ του δήμου Ν. Προποντίδας θα παραχωρηθεί συνέντευξη προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σχετικά με τις άνωθεν διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: