Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Τελεσίγραφο Μαξίμου στους βουλευτές της ΝΔ για την ψήφιση των νομοσχεδίων

ΜΕΤΑ ΤΟ «ΠΑΡΩΝ» ΑΠΟ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ - ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Νέα αναταραχή προκλήθηκε σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, μετά το «παρών» που δήλωσαν οι βουλευτές του κόμματος, Δημήτρης Κυριαζίδης και Νικήτας Κακλαμάνης στην τροπολογία που εντάχθηκε στο φορολογικό νομοσχέδιο και ψηφίστηκε στη Βουλή, για την ένταξη στην κινητικότητα καθηγητών με μεταπτυχιακά ή διδακτορικά.

Αμέσως μετά την ψηφοφορία, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον διευθυντή του γραφείου του, Κώστα Μπούρα και του ζήτησε να μεταφέρει στους βουλευτές το μήνυμα πως δεν θα γίνουν ανεκτές στο μέλλον ανάλογες στάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost, ακολούθηκε επίπληξη του κ. Μπούρα στους δύο βουλευτές με ξεκάθαρο τελεσίγραφο πως «την επόμενη φορά, όποιος δεν ψηφίσει νομοσχέδιο που αποτελεί προαπαιτούμενο για τη χρηματοδότηση της χώρας, θα διαγραφεί αμέσως από το κόμμα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τελεσίγραφο αφορά το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και όχι μόνο τους κυρίους Κυριαζίδη και Κακλαμάνη.

Πηγή: NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: