Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη Χαλκιδική από τους Κύπριους επισκέπτες στο 16ο "ΤΑΞΙΔΙ" της Λευκωσίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τη Χαλκιδική από τους Κύπριους επισκέπτες στο 16ο "ΤΑΞΙΔΙ" της Λευκωσίας

Μεγάλο το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την Χαλκιδική στην 16η Τουριστική Έκθεση Κύπρου "ΤΑΞΙΔΙ” 2013 που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου και πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία από τις 16 έως τις 19 Μαΐου 2013. Η Χαλκιδική συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το οποίο απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Η έκθεση ήταν αρκετά συρρικνωμένη σε σχέση με παλαιότερες διοργανώσεις αλλά η συμμετοχή του κόσμου ιδιαίτερα αυξημένη.

Οι περισσότεροι επισκέπτες γνώριζαν τη Χαλκιδική ως τόπο με πολύ ωραίες παραλίες.
Ήταν πάρα πολλοί αυτοί που θέλησαν να μάθουν για τον πολιτισμό μας, τους ιστορικούς και αρχαιολογικούς χώρους, τη γαστρονομία μας.


Τα έντυπα του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής έγιναν ανάρπαστα. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και μέσων μαζικής ενημέρωσης με στόχο την πραγματοποίηση ενός ταξιδιού εξοικείωσης (fam trip) ώστε να ανανεωθεί το ενδιαφέρον τους για τη Χαλκιδική μας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου Γιώργος Λακκοτρύπης ο οποίος επισκέφθηκε και το περίπτερο της Π.Κ.Μ., ενώ παρέστησαν υπουργοί, πρέσβεις, βουλευτές, πρόεδροι και εκπρόσωποι τουριστικών οργανισμών, διευθυντές αεροπορικών εταιριών και πλήθος προσκεκλημένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: